Dobry den. Chcem sa spytat, hlavne BA kraj - ake byvaju dlhe cakacky u psychiatrov?
@ninazemna to je celkom super, cakala som, ze to budu aj take 3 mesiace. Ak sa smiem spytat, psychiater pre dospelych alebo pre deti?
Pre dospelých. Termín je luxusný.
Zazrak je uz dostat termin, drviva vacsina novych pacientov neberie..
@xux poliklinika Mlynská dolina
je ich zalostne malo a su hrozne vytazeni
Dostat sa akutne k psychiatrovi je nemozne. Nedavno som to riesila pre znameho,ktory je v tazkej situacii. Termin dostal na november a aj to po znamosti. Nie je to BA kraj.
@mameha7 preco? mas indikaciu? lebo CS nie je ziadna vyhra ak nemusis. a ked mi pojdes napisat ze mas panicky strach z porodu, tak to mame naozaj kazda.
ale CS je dost vazna operacia. rezu ti cca 5 vrstiev a mozes mat rozne komplikacie neskor. a kebyze chces druhe dieta tiez to nie je ziadna vyhra po CS. moze ale nemusi samozrejme.
@bublinka1426 ja som už jeden cisársky mala, nakoľko dieťa bolo otočené KP. Bola som rada, že to tak vyšlo, nakoľko mám veľký strach z bežného pôrodu a proste prirodzene rodiť nechcem. Cisársky bol pre mňa nič, na druhý deň som už chodila. Teraz som znovu po 2 rokoch tehotná, ale indikácie na cisársky nie sú, preto si ho chcem vybaviť.
@mameha7 jaj no ked si mala uz cS mozno ta nechaju. tak super ty si jedna z tych srniek ktore som ja obdivovala v nemocke 🙂
Včera objednaný termín na 15. 10.