Ahojte, prosím vás neviete náhodou aká je momentálne čakacia doba na operáciu v nemocnici bory? Konkrétne na chirurgickú operáciu (žlčník).
Prípadne ak tam niekto absolvoval operáciu budem rada za recenzie 🙂
Ďakujem
@besva domov som odchadzala v stredu pred obedom cize 48 h po operacii. A dieta si mozes zobrat so sebou na izbu, ale teda aj s muzom alebo mamou alebo niekym, kedze pocas operacie by ti ju tam asi nikto nepostrazil 🙂 a fungovala som doma prve dva dni tak na polovicu ale od piatku som uz bola sama s malou cely den a v pohode, dalo sa to zvladnut.
@besva ja som 24h odsavala a vylievala, urcite by som to neriskovala skorej. Narkoza je velky zasah do organizmu a urcite je v krvi tych 24 hodin a ide do mlieka. Aj ked na mamile hovoria ze netreba cakat ale teda ja som mala odsate mliecko popredu cize nemusela byt tie dva dni na umelom. Mne davali este aj antibiotika pred narkozou
@katkaka30
@monikafaltynkova
Tiež zlčník?
@lula3108 celkovo od prvej navstevy az po operaciu ubehlo kolko casu?
@opica_skorica ja som bola na zaciatku juna, teraz su uz cakacie doby urcite uplne o inom a tiez som bola urgent, kedze som mala 10 dnove dieta. Ale v podstate prva navsteva bola vo stvrtok a v pondelok ma uz operovali, u mna to slo velmi rychlo
@opica_skorica áno majú mi vybrat
@monikafaltynkova prosim ta, aky je postup? Mas papier od obvodneho?
@opica_skorica obvodny ma dal na sono potom ma poslali na chirurgiu a potom do nemocnice na objednanie ale teda termín mam až o 8 mes
@monikafaltynkova dakujem ti za objasnenie postupu. My sme vo fáze “sono-vysledky” a teraz pojdeme dalej.
A budes v TT operovaná? U koho?
@opica_skorica áno tt a ukoho to netuším ten kto bude mať zmenu akurát ak chceš mat vybraného lekára vraj to stoji 250 e
@monikafaltynkova to ti povedali takú cenu? Ze keby si chcela konkretneho dr.?
Zaujimave.
@opica_skorica ahoj no aj si objednaná už ak smiem vedieť kde
Ahojte, prosím vás neviete náhodou aká je momentálne čakacia doba na operáciu v nemocnici bory?
Urológia
@anettaa1234 ja som tam bol na laparoskopii, tiez zlcnik. Vo stvrtok prva navsteva chirurgie, piatok predoperacne, v nedelu prijem a pondelok operacia😄ale teda ja som bola urgent + mala som 2tyzdenne dieta cize som potrebovala co najskor fungovat. Prvy termin mi dali cca tri tyzdne po prvej navsteve, to bolo v juni.
A recenzia- bolo to super, vsetci velmi usmiati a mili, niekedy az otravne sa starajuci (mam pocit ze mi do izby chodili kazdu hodinu sa pytat ci je vsetko ok a ci nieco nepotrebujem)😄operacia uplne super aj starostlivost po. Este aj v nedelu vecer o 22hej bol za mnou primar sa opytat ci som si to nerozmyslela a ze da teda vidime rano - o 6tej rano tam bol zase nastupeny😄