Býva niekto v týchto vežiach? reálne skúsenosti? počuť susedov do bytov? hlavne nieje počuť hluk z vonku?
6., poschodie býva sa super, susedov nepočuť, tým, že tak nízke poschodie tak sa lampy nekyvu🤣🙏
Ja tam chodim do airbnb. A nikdy som nepocula ziadny hluk.. teda zo stavby, ale to nemas navzdy. A je to tam krasne.. doteraz si pamatam, ako lacno tam tie byty vtedy predavali, ked si to porovnam, za kolko ich teraz majitelia mozu predat .
@jaass môžem sa opýtať nepočuť hluk z vonku? Podľa info okná maju sklenenú výplň dvojsklo nie trojsklo tak okná sú dobre tlmené?
inak ono zavisi aj do ktorej strany je byt otoceny. ja som byvala smerom na most Apollo, hluk tam nebol.
Všetko zaleži kam je otočený byt a aj od inych okolností
u nás to je tak že - susedia nad nami dupú ako slony , trieskaju dverami , kričia na seba , maju psa ale niekedy nepočujeme nič predpokladáme že cestujú často, od bočnych susedov nepočujeme nič
cez leto každy deň od 7 hluk zo stavby aktualne sa stavá Ganz house ale myslim že to najhlučnejšie maju asi za sebou dufajme bolo počuť aj cez zavreté okná , ak sme mali otovorené bolo počuť všetko - motorkari v lete jazdia ako blazni po ceste okolo 1-2 hod , od eurovei ak je tam akcia tak počut , susedia ak sedia po večeroch na balkone katastrofa všetko sa ozýva ale to su zaležitosti hlavne keď maš otvorené okná alebo balkon
problem je skor že sa nedajú okná dať na vyklepačku
ale za mňa je to tu velmi fajn čo sa týka určitého komfortu ….
Otazky pre tych, ktory tam naozaj byvali,
Na ake veci si dat pozor ?
Ako funguje kurenie, chladenie ?
Neprepeka interier v lete moc pri orientacii smer dunaj ?
Ake su moznosti uskladnenia bicyklov ?
ja som tam byvala. vela zavisi od toho na ktorom poschodi by si mala byvat. hluk tam nebol vobec, lenze to bolo este v case, kedy sa tam tolko v okoli nestavalo (este ani skypark nebol). susedov som nepocula, ale to mozem pripisat aj tomu, ze ta panorama bola v tom obdobi este relativne malo obyvana. ked fukal vietor, kyvali sa nam lampy 🤣 byt by som tam urcite nekupovala, ako prenajom ok.