Bývanie na Obchodnej ulici v Bratislave

16. feb 2022

Ahojte,

máte niekto skúsenosť ako sa býva na obchodnej ulici v Bratislave. Mám tam ísť do prenájmu.
Ako sa tam býva ?

pribinak
16. feb 2022

Tam to žije, najmä vikendy

sofia1
16. feb 2022

Rušno velmi

deedol
16. feb 2022

asi zavisi od toho, co ocakavas 🙂 zrejme vies, ze je to v centre, takze pokoj tam nie je, chodia tadial elektricky, nie je tam zelen, v noci cez vikend sa ti budu popod okna premavat opiti ludia a grcat kade-tade 🙂 ale zas budes mat vsetko blizko 🙂

autor
16. feb 2022

Čiže volili by ste niečo pokojnejšie ? To s tými opitými ľudmi ma trošku zarazilo. Zas nepotrebujem aby mi tam niekto vykrikoval o 12 stej v noci

jenisjenis
16. feb 2022

Tam nechod byvat .Obchodna je dost nebezpecna.Hlavne ak by si aj mala ist v noci sama domov.

deedol
16. feb 2022

v piatky a soboty sa vykrikovaniu pod oknami nevyhnes 🙂
skus mozno napisat, co ocakavas od byvania v BA, lebo obchodna je aj dost draha, cize zrejme si mozes vyberat...

jankalukasova
16. feb 2022

Podľa mňa to nie je vhodné miesto na bývanie. Tam nebudeš mať opilcov pod oknami o polnoci.. tam budú celu noc a kľudne každú noc. Ešte je šanca, že byt bude otočný na opačnú stranu a nie na obchodnú ale aj tak.

autor
16. feb 2022

Asi na to čo sa ponúka tak cena nie je až taká hrozná. Okolie je teda drahšie na prenájom, teda minimálne mi to tak príde, že o ulicu vedľa je výrazne vyššia suma. Rada by som mala všetko blízko. Ale zas párty človek rozhodne nie som a mám rada svoj kľud.

zuzanaete
16. feb 2022

A kvoli comu chces byt priamo v centre? Lebo v dnesnej dobe su aj sidliska vcelku sebestacne.

roja01
16. feb 2022

Da sa tam kludne byvat. Najma ak je byt na vyssom poschodi. Poznam niekoho kto tam byval a pevedal mi, ze v pohode.

sissy27
17. feb 2022

Je to úplné centrum BA. A osobne si nemyslím, že by to bolo nebezpečné ako tu niekto spomínal, len ak je nízka cena, tak tam bude nejaký problém - asi to bude starší byt a s najväčšou pravdepodobnosťou rušno, otočený priamo na ulicu kde do 4 ráno za normálnych okolností chodia ľudia nie vždy triezvy a od 4 začínajú jazdiť električky… veľmi záleží v akom stave je konkrétny dom a byt.

makova333
17. feb 2022

A okrem popisaneho vyssie dost potkanov, vzhladom na gastro prevadzky v okoli.

martul
17. feb 2022

No ja nebývam v BA vôbec, ale obchodnú poznám už zo správ stále tam dávajú problémy s opitými, mladými čo robia bordel a veľa iného, tak neviem.....

travelllerka
17. feb 2022

Náhodou, nemusí to a byť až také zle. Ja som tam dlho pracovala, aj teraz tam rada chodievam. Výhodou je, že všetko máš na blízku, dokonca aj tá elektricka sa dá vnímať ako výhoda, treba zistiť, či ju príliš nepočuješ ale vo vnútri v byte. Výhodou je, že tam nechodi veľa aut, ale rano je tam špecifický ruch, vtedy chodí väčšinou zásobovanie. My sme bývali kus ďalej v pokojnej časti a aj tam sa stalo, že opilci vyspevovali občas. Ale určite to nebude také rušne ako Hviezdoslavovo námestie. Jedine čo mi určite vadí, sú bezdomovci na Poštovej. To je také nepríjemné, kadejaki asociáli. Ale pre mňa výhody prevyšujú nevýhody. Ale ako vravím, nebývam tam, v noci som sa tam až tak často nevyskytla. Dokonca tam spravili takú malú policajnú stanicu na Obchodnej.

zuzike123
17. feb 2022

Na Obchodnej je mnozstvo domov s dvormi dovnutra, kde su palvacove byty a poznam ludi, co tam niekde vzadu byvali a nic od ulice nepoculi. Takze najprv by som sla na obhliadku a potom sa zariadila. Teraz ma aj mestska policia pobocku priamo na Obchodnej, takze tam viac kontroluju bezpecnost.

lusyyy36
17. feb 2022

Pokiaľ bude byť do dvora tak to môže byt ôk. Ale ak okná budú smerom do ulice tak určite nie! Bývalá som kúsok od obchodnej, v zime ešte ok keď boli okná zatvorene. Ale v lete okno otvoriť bolo šialenstvo, ráno o pol 5 ci kedy sla prvá elektricka hluk, to akoby ti po hlave presla

cherry_cherry
17. feb 2022

Uff, no aj v centre mesta sa daju najst pokojnejsie lokality. Obchodna je podla mna jedna z najrusnejsich a aj najskaredsich ulic 😀 Hlavne ak pises, ze nie si party clovek. Ja som tam nebyvala, ale som z Bratislavy a za moje party roky som tadial isla velakrat v noci a tam to zije aj dlho po 12... ak chces byt v centre, ale trochu kludnejsie, tak skus nieco okolo Soltesovej, tam su take tichsie ulicky. Nie je daleko od obchodnej, ale o dost kludnejsie.

selena_luna
17. feb 2022

Ak je to bytik vo vnutornom dvore tak nemusi tam byt hluk ale pozor! Ak je na prizemi, su to stare dony, je tam zima. Obchodna je pesia zona, nic si autom neprinesies, ani postel, ani stol, vsetko rukach. A ano, byva sj nebezpecna, vela zlodejov, ale aj mačov co sa chcu pobit a drzia nelegalne zbrane.

a_alexandra_a
17. feb 2022

No tak na obchodnú by som nešla bývať ani zadarmo. Otrasná ulica, samá zberba tam, po večeroch a v noci ani nehovorím.

snowflake07
17. feb 2022

Ja som tam bývala rok veľmi,veľmi davno...Byt bol vo vnútro bloku ,ale bola som rada keď som po roku vypadla.Stale hluk,električky bolo počuť aj tam a žiadna zeleň.Mne to vadilo.A neviem čo znamená,že človek má všetko blízko,veď dnes je na každom sídlisku všetko.Tam si nie je kam zabehať na ihrisku ....všade Čínsky obchod a Kebab.

allie458
17. feb 2022

Ja byvam v starom meste uz 4 roky ale na obchodnej som sa nikdy dobre necitila, na tej ulici pri Fitinne ma permanentne niekto obtazoval, bezdomovci, opilci. Zdruzuju sa tam pri tom podchode, takze ja by som tam asi byvat nesla. Nemyslim ze to je nebezpecne ale je to neprijemne, v noci je tam celkom živo. Asi by som si volila ine miesto.

andy024
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andy024
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lucik194
19. feb 2022

ono zavisi od mnohych veci kam budes mat okna,
mnoho domov ma okna do dvora resp nie do obchodnej ale mimo obchodnu.
plus obchodna ma dvory uzatvaratelne, otvoris branu a je tam uzka ulicka akoby dvor a az potom vlezies do domu.
podla mna treba vyskusat, predpokladam ze mas podnajom na par mesiacov za vyskusanie nic nedas, akuratne pokial mas auto tak nikde nezaparkujes, pochybujem ze budes mat povolenie.

zle je pokial to bude dom s otvorenym dvorom a bude tam prevadzka a obchody, to je nanic.
rataj s tym ze prevadzky su fast foody otvorene do polnoci a jedlo, takze vela ludi sa premelie, elektricky si zvyknes nie je zakruta, nepribrzduju, neskripu 😉

ale ticha ulica to tozhodne nie je

autor
19. feb 2022

Tak baby, zistila som viac o tom byte a je otočený rovno na ulicu. Okná sú 2 metre pri električkovej trati. Čiže hľadám niečo iné.