Baby, ktoré bývate na jegeho aleji alebo v okolí, nejaké recenzie ako sa tam byva ? Ide o to, že s priatelom sa sťahujeme za prácou do BA. Budeme bývať v podnájme. Priateľ má známeho, ktorý má tam byt. Dá nám ho za sumu - 600 eur, co je asi velmi dobre vzhladom na ceny prenájmov v BA ako takej. Priateľ nadšený. Ja sa bojím, že tam bude hluk. Musíme tam byt aspoň rok
@maranta_leuconeura priateľ chce určite, asi aj ja. Ceny sú často krát vyššie a o dosť ďalej od centra. Len sa bojím toho mestského hluku. Som taký pokojný dedinský typ. Ale ďakujem za názor.
tak ked sa desis mestskeho hluku, zostan na dedine… Toto nepochopim… tak benefitovat z hl. mesta to ano, ale mat ticho ako tam, kde liskky davaju dobru noc… 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
V blizkosti Jegeho je vsetko - zimny, futbalovy stadion, nak. centrum, Mileticka, chodia cez nu trolejbusy, okolo nej elektricky, autobusy… ale tak to v meste uz zvycajne chodi…
No ticho mas v Bratislave mozno niekde v okrajovych castiach (Vajnory, Devin su take dedinske casti), zalezi, kde budete pracovat a ako budete chodit, lebo dostat sa s MHD z jedneho konca na druhy moze byt na hodinu aj viac.
Jegeho je super..byvala som tam v podnajme a bola som velmi spokojna..ruch tam je ale podla mna v pohode..vyborne sa tam byvalo, vsetko blizko
ani sa mu nedivím, 600 za Jegeho je super cena... ked bude hluk, das stuple na noc a vybavene. Ale hluk tam nie je, su tam obchodíky, restika sushi bar a kopu ineho. Za mna, ak nebudu extrémne problémovi susedia, tak nebudete lutovat (aj by ma zaujimalo, čo je za tak nízkou cenou). Taketo 2izbaky idu min od 750 vyssie....
@barborachors ďakujem za názor. Nízka cena je z dôvodu znamosti.
Jegeho alej je nehnutelnost kde su byty ako dlhe rury, chyba tam svetlost bytov hlavne na nizsich poschodiach a ked sa to stavalo, tak tam nedali ani trvaly pobyt v takychto atelieroch a nie bytoch-ale rok tam vydrzite, no hluk je zvycajne od susedov, pretoze su to byty, kde byva kadekto - musis sa pripravit ze tam stretnes kadejakych cudzincov, luxusne vyobliekanych narkomanov, a niektore byty sa tam vyuzivaju ako hodinove hotely pre prostitutky, s tym v takychto velkych projektoch musis pocitat. naozaj zalezi na tom kto byva v danom vchode. Nie v kazdom vchode je recepcia-myslim, ze je tam iba jedna recepcia pre vsetky vchody, cize to este posilnuje rozne individua v tychto velkych projektoch v ich anonymite. Hluk bude hlavne od aut, obcas sanitky, policia ci poziarnici pustia zvukove znamenia aj v neskory vecer. Nevieme na ktoru stranu je byt orientovany, ci budes pocut pri otvorenom okne elektricky, alebo stvorprudovku-v lete to bude obtazujuce, hlavne ked otvorite okno, ci vyjdete na balkon. Okna su zvycajne kvalitne. Je tam velka hustota zastavania na malom kusku a uvidis, ze niektore byty vo vedlasich bytovkach pozeraju z okna do okna. Su to vsetko zahustovane novostavby vo veku do 13 rokov. Pocitaj s tym, ze je tam velka anonymita, fluktuacia ludi. Kedze nemate deti, tak ti nepomoze to, ze hned takpovediac za plotom budete mat salezianske dielo pre deti, kde sa venuju saleziani chlapcom na roznych stretnutiach a maju tam sportove ci zaujmove aktivity, kruzky atd. Su tam stretnutia aj pre mlade pary, ci chlapi tam maju futbal kazdy štvrtok o 20:30 v oratóriu .https://sk-sk.facebook.com/mileticka 600 euro plus energie co su zvycajne cca 150 euro nie je nizka cena. Je to standardna cena v Ruzinove. Za 700 euro su uz v ponuke byty aj s energiami https://www.byty.ba/nehnutelnost/12617214-na-pr...
@majkabambulik tak mame to za 600 eur už so všetkým, čo som pozerala, za tu sumu ani v dúbravke nezozenieme byt a odtiaľ by som to mala hodinu do práce. Čiže nakoniec sa aj ja teším aj s priateľom. V podstate pomer ceny a lokality je bezkonkurenčny, pravdou je ze je to po veľmi dobrej známosti. Už sme sa reálne boli na byt pozrieť. Myslim, že sme mali veľké šťastie, že sa nám taka príležitost naskytla. Ale ďakujem za názor.
Jegeho je super, mas velmi blizko do centra mesta, do Centralu co je nakupne centrum a aj dobru obciansku vybavenost v okoli. Na tvojom mieste by som to zobrala