Ahojte hľadáme si byt v BA. Teraz bývame vo Vrakuni no máme tu dvojizbak a bábätko na ceste. Našli sme si pekný 4 izbový byt v Devínskej. Ako sa tam býva? Máme tým smerom aj prácu (ja v Dúbravke a priateľ v Devínskej) ide konkrétne o ulicu Jana Smreka. Ďakujem za všetky názory ohľadom bývania (super by bolo reálne keď tam bývate a nie že počula som lebo ani Vrakuňa nie je taký horor ako sa hovorí)
@zuzanaete ďakujem a to parkovanie je už asi všade katastrofa 🙁 my máme dve autá ale jedno by sme dali preč. Čo sa týka škôlky neviete ako? Berú v pohode deti od troch rokov?
Bývame v dnv, pokoj, kľud, parkovanie lepšie ako napr v Dúbravke, jediný problém komáre, takže zásobiť sa repelentami. Do škôlky dieťa dostanete bezproblemov, v meste ste za 25 minút. Určite odporúčam
ulica jána smreka je úplne TOP v devínskej ❤ kúsok škôlky, školy, tesco, pošta, lekári, mhd, všade dôjdeš pešo... v okolí veľa detských ihrísk - fajnových ihrísk 👍 kúsok Bory a tam je v podstate úplne všetko - od nemocnice až po najlepšie kino v BA 😉
S pracou na miestach co pises by som nevahala. Byva sa tam fajn, mas blizko do prirody, peso po moste do Rakuska, bezne obchody aj sluzby dostupne a do mesta tiez nie je take zle dochadzanie - cca 20 min busom ku hl. stanici, ja som chodila velmi skoro rano cize ani zapchy neboli. Bory blizko v pripade “nakupneho osialu”, nemocnica tiez keby nieco. Obrovsky problem bol parkovanie, ale to je vsade, neviem v akom stadiu je tam teraz parkovacia politika, lebo uz niekolko rokov byvam inde.
Devinska je super je tu taka dedinska atmosfera. Vela akcii atd. Jedina nevyhoda ako uz baby spomenuli su komare 🙂
Ja v Devinskej bývam a je tu super všetko na skok aj poliklinika,aj obchody do prace máte na skok robia sa tu rôzne akcie za mňa top
@karola987 co ty vies ci tiez neprisli na nakupy z Devina? 😁 Ako sorry, ale DNV je normalne sidlisko, rozhodne nic take ako Lunik 9 🤦♀️
Byvala som v DNV na Bukovcana a casto tam chodim.
Za 20rokov sa nic nezmenilo. Za mna siva stvrt. Obchody o nicom, budovy skarede. Plusom je blizko priroda, dedina. Ved sa tam chodte poprechadzat, najest, na kavu.
Byvanie uplne super. Vsetko napeso, priroda za rohom. Jediny problem parkovanie a v lete komare.