Bývanie a dochádzanie Nové Košariská (Dunajská Lužná) do Bratislavy

innather
5. máj 2024

Ahojte, hladam niekoho kto byva a dochadza z Dunajskej Luznej (Nove Kosariska) do Bratislavy. Ake je tam byvanie, ako dlho trva rano cesta na Bajkalsku (su zapchy?)
Dakujem,

barju
5. máj 2024

@innather dochádzanie autom/autobusom? Bohužiaľ polovica vjazdov do Bratislavy je teraz v prerábke, ale ani bez toho nie je Bratislava zrovna bez zápch najmä v čase kedy rodičia vozia deti do školy medzi tou 7-9:30 treba so zápchami počítať asi všade. Neviem kade by si chodila ale Gagarinova a prístavný most sa v tom case začínajú plniť. Ale bývanie je tam super, zatiaľ nepoznám nikoho odtiaľ kto by sa sťažoval na iné ako tie zápchy

innather
autor
5. máj 2024

@barju ano, to mi je jasne, ze su cesty v BA rano plne. skor ma zaujima, ci sa netvoria zapchy uz pri vjazde na dialnicu v Luznej/z Luznej, budem chodit hlavne kombinacia D4/R7. Ty tam byvas?

barju
5. máj 2024

@innather býval tam manžel, ale to ešte nebola nová diaľnica, teraz tam býva svokor s rodinou, a 3 kamaráti sa tam odsťahovali z Bratislavy. R4/D7 je tá najprazdnejsia diaľnica, chodím ňou denne, ale po pracovných hodinách. Pokiaľ máš variabilnu pracovnú dobu, ja by som na tvojom mieste pozrela na Google maps že ako sa tie auta hýbu. Lebo je rozdiel aj v ktorý deň. Po covide keď sa ľudia vrátili čiastočne do práce, tak býva plno začiatkom týždňa a menej áut koncom.

innather
autor
5. máj 2024

@barju ano, skusim to zajtra rano nahodit, dakujem ti

ajajaj00
5. máj 2024

ja chodim z rovinky kazdy den deti vozim do skoly na Sklenarovu a trva mi to 15 min z luznej len o kusok viac samozrejme cez obchvat