Byt Pentagón

veronikanikaika
12. nov 2021

Ahojte, prosim vas, dava banka slsp uver na kupu bytu aj na Stavbarskej ul??? Niekde som citala ze nie... pritom sa to ram cisti od asocialov, atd... Dakujem za odpovede 🙂 pekny den

pribinak
12. nov 2021

@veronikanikaika chceš kúpiť byt v Pentagone? Šialený nápad

zuzanka.zuzu
12. nov 2021

pochybujem, že tam dá nejaká banka... však si obehaj alebo oslov niekoho kto obehá za teba. a "čistí sa to tam" už minimálne 15 rokov čo počúvam a vidím "nielen snahy, ale reálne činy" 🙄 ee... niekde sa musia združovať a pokým ich proste nepresunú inde (kde tým pádom rapídne klesne cena nehnuteľností) tak budú tu.

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@pribinak ide o to, ze v Ba su najlacnejsie, konecne sa to tam čisti od asocialov, vchody su prerobene na cip, kamery..

kacena4
12. nov 2021

@veronikanikaika vchody sa vycistili nie okolie

zuzuliennka1
12. nov 2021

@pribinak nie cely Pentagon su asociali. Akurat ze o tom vedia len domaci, kedze v mediach sa Pentagon prezentuje tak ako vsetci vieme.
Jeden vchod je tam uplne normalny. Akurat okolie - to je hroza pre vsetkych

pribinak
12. nov 2021

@veronikanikaika si si istá tým čo píšeš? Je tam kopec feťákov a neprisposobivych ľudí, šváby a plostice po celom paneláku. To čo píšeš sa týka asi 2 vchodov, ostatne sú tak ako sú.
Neviem či si si to bola pozrieť v reály, ale chod večer okolo na prechádzku

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@zuzuliennka1 poznam to tam trosku, byvala som blizko, na Ipelskej.. V nediach sa to prezentuje inac, viem ze su tam aj slusni ludia

zuzuliennka1
12. nov 2021

@veronikanikaika no na uver sa chod opytat priamo do banky, to ti tu nepovieme. A kedze to tam poznas - tak pripadne vies, do coho by si isla 🤷🏼‍♀️ja som byvala dost daleko od Pentagonu, blizko pesej zony na Polnohospodarskej a aj tak som sa tym ulickam tam vyhybala

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

Dakujem teda vsetkym za odpovede🙂

h2
12. nov 2021

@veronikanikaika Hádam tam nechceš ísť bývať?! Tam by som byt nechcela, ani zadarmo!

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@h2 v podstate ma nezaujima co robia asociali fetaci vonku.... Oni si nicia zdravie, nie ja..
Ide o tie ceny nehnutelnosti v Ba, je to uz nehorazne drahee, hypo a uvery prisne

h2
12. nov 2021

@veronikanikaika Nerob to. Taký byt bude aj v budúcnosti problém predať.

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@h2 to je tiez pravda.. Ach jaj

ciusinka
12. nov 2021

@veronikanikaika Tu ale nejde len o to, ze fetaci a asocialy nicia sebe zdravie, ale odniekial aj musia brat peniaze na tie drogy, myslis si, ze chodia riadne a usporiadane do prace? No to urcite..Mna ako 13-rocnu prepadol pri prechadzke so psom jeden fetak, ktoreho par mesiacov predtym prepustili z basy, ukradol mi prsten a nausnice a mam z toho traumu dodnes, nikdy som sa s tym nevysporiadala, prepokladam, ze nechces nieco taketo zazit, vsak? Pripadne aj tvoje deti..My sme isli za bieleho dna okolo Pentagonu v aute a bolo mi az zle ked som tam tych ludi videla a bola som rada, ze sedim v aute a ficim prec..

nafka0483
12. nov 2021

@veronikanikaika Nezaujima ta co robia fetaci vonku. Cize ty nebudes vychadzat z bytu? Po tom okoli nikdy nebudes musiet prejst? V zime po tme z prace a pod.? Nejde o to co robia sebe ale co sa moze stat tebe :-/

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@ciusinka to mi je luto co sa ti stalo:((

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanalyn
12. nov 2021

Ako neviem, no nenapadlo by ma na taký byt si brať úver. Proste čokoľvek, kdekoľvek, len hentam si to vôbec teda predstaviť neviem

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@tanalyn tak vysoky uver nedostanem na kupu bytu inde, vsetko je drahe.. No co uz, mozem snivat o vlastnom byvani 🙂

zuzubb007
12. nov 2021

No radsej byvanie v stane ako v Pentagone, akoze teba nezaujima co robia, ale ze budu po tebe vykrikovat socky a nedajboze, ked budes mat deti nevyjdu ani von (teda ja by som ani nepustila dieta von sekunda a chyti striekacku a zivot v prdeli)to je v pohode? Nehovoriac o tom, ze byt uz nikdy nepredas, nikdo normalny sa tam nenastahuje

ivkazba
12. nov 2021

@veronikanikaika celý Pentagon je vo všetkých bankách na blackliste.

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@ivkazba myslela som si. Dakujem za odpoved 👍

petamich
12. nov 2021

@veronikanikaika podla mna vacsina bank ma tuto adresu na black-liste a nefinancuje ju, takato nehnutelnost je totiz stale nepredajna resp. banka ma vysoke riziko, ze v pripade zosplatnenia uveru bude v strate, lebo byt bude nepredatelny, takze bud neprefinancuju alebo len na x% alebo bude vysoky urok, kedze banka si prida rizikovu marzu ale tipujem to na A = black-list su take lokality a su to napr. Pentagon, Lunik, Borova v Nitre

mistymay33
12. nov 2021

Prosím ťa, nekupuj si byt v Pentagone aj ked su lacné aj keby ti dala banka úver. To že sa to tam čistí znie dobre, ale realita je iná. Vonku pred vchodom a v berzprostrednom okolí je stále veľa fetákov. Oni sa tam zgrupujú, su tam stále... choď sa prejsť okolo. Tie byty su nepredajné, bohužial.

veronikanikaika
autor
12. nov 2021

@mistymay33 mas pravdu.. 🤔 Keby mi to vyslo tak to radsej garsonku na Rybnicnej ul, ale to su o 20 000e drahsie garsonky... Ved uvidim..
Dakujem vsetkym, pekny vecer ✌️

veronice
12. nov 2021

@veronikanikaika pozri, bez do fb skupinky Vrakuna Bratislava a daj si do lupy pentagon... Byvam vo vrakuni uz 30 rokov. Aktualny starosta upratuje 30 rocny "bordel" po svojich predchodcoch ale nie vsetko ide tak rychlo. Napriklad ten pentagon. Ano, cisti sa to tam. Ano, ma tam byt zriadena stanica mestskeh policie... ALE... videla si akonto tam vyzera v lete? Ako to vyzera vedla v chatrajucej budove Tallinu? Ano, ziju tam aj slusni ludia ale kolki by odtial aj odisli ale nemozu lebo tie byty su proste nepredajne aj ked su velmi lacne... Preco asi... 😉 To radsej par mesiacov v prenajme ako kupit byt tam... Ozaj.. Nerob to 🙏

luccija
12. nov 2021

@veronikanikaika radšej v podnájme ako v Pentagone zvratky, fetaci pred bránou nie nikdy veď by si sa bála ísť domov, že Ti náušnice strhnú z uší.Nikdy tam nebude poriadok detto Kopčianska v Petržalke

sindla
12. nov 2021

Pre boha žena, vzchop sa. Síce nie som z Bratislavy, nevidela som to tam na vlastné oči a ani nikdy nebudem, ale už len z videí odtiaľ mi je do vracania. Keby mi tam dajú zadarmo 4 byty tak sa ich dobrovoľne vzrieknem. Radšej nebudem mať vlastné bývanie ako sa denne báť o svoj život a nedajbože by si otehotnela. Masaker. 🙈

kiwi3
12. nov 2021

ak to chces pre seba na byvanie, nekupovala by som. jedine ako investiciu do buducnosti. za 15-20 rokov sa to cele presunie niekam inam, podobne ako to bolo s petrzalkou. a podobne, ako to kedysi nebolo v pentagone 🙂. moj muz sa tam napriklad narodil, do rodiny vysokoskolkych profesorov. za nejakych par desatroci by som fetakov tipovala na nejaky dnes novy mrakodrap. vyzeraju ohavne a su dostatocne anonymne

kopytko03
13. nov 2021

@veronikanikaika ahoj, nie banky úver na byty v Pentagone neposkytujú. Rovnako neposkytujú úvery ani na rôzne "apartmány", ktoré vznikli z prerobenych ubytovni.