Ahojte. Chcela by som Vás poprosiť o radu. Hľadám si byt pre seba skôr v okolí BA, keďže hypotéku si idem brať sama (okolo 120-130 t.). Hľadať v BA menší byt alebo väčší v satelitoch okolo BA? V ktorom meste/dedine (smer na Senec a Dunajská Streda) ste spokojné v byte? Celkom sa mi pozdávajú byty v Moste pri Bratislave. Ak niektorá bývate v tých bytoch na M.R.Štefánika, ste tam spokojné? Prípadne máte niektorá skúsenosť s dobrou realitkou, ktorá má prehľad o bytoch v okolí BA?
teraz islo strasne byvanie v ba a okoli hore. Najprv by som si vybrala lokalitu, kde chcem byvat, pripadne viac lokalit, ktore su cenovo pre mna prijatelne, vyberala by som podla dostupnosti veci, kde najcastejsie chodis (teda praca, rodina, kamarati, priroda, pripadne lekari atd, neviem kam chodievas), ci mas auto alebo budes riesit verejnu dopravu atd. ja som kupovala minury rok mini domcek, mam ho po roka a jeho hodnota uz vzrastla o cca 30tisic. Takze netreba moc otalat, ceny pojdu este hore, a rychlo.
@domini404 práve cez víkend som išla cez Horné Janíky je to už dosť ďaleko, ale kamarátka tam kúpila byt ešte 2 boli voľné teraz ich dostavali a cena príjemná pozri si na webe.
Sídlisko v Moste poznám celkom fajn hneď vedľa máš všetky obchody Lidl, Billa vybavená dedina lekáreň, bankomat, škôlka, škola a v Ba si za chvíľku.Ale byty sú oproti družstvu a je tam zápach niekomu vadí niekomu nie.su tam samé mladé rodiny s deťmi a problém s parkovaním ako všade ..
Rovinka je super, tiez Miloslavov, Kvetoslavov, mas tam vlakove spojenie.
Veď práve, všetko išlo hore. Búcham si už hlavu, že som nekúpila pred rokom, tak sa snažím poriešiť veci, aby som si nebúchala o rok. Auto mám, takže doprava nie je problém. Školu, škôlku nemusím riešiť, ani tak skoro neplánujem, lekárov mám všetkých v rodnom meste, takže to je tiež ok. Aktuálne som na HO, ale dokedy, nikto nevie. Možno ešte rok, možno ďalších 10.
@evaachesa to uz je nejaka uletena cena, ci to niekto kupi, niektore byty co sledujem su v ponuke uz hadam aj od leta za taketo ceny. kamoska predala v lete dvojizbak v Perle Ruzinova za 173.000 €, a to po licitovani, lebo bolo vela zaujemcov - to je taka trhova cena.
@falbala132 ja si tiež myslím že niektorí ľudia už nevedia čo si pýtať, no keď pozeráme tak tie ceny sú dosť rovnaké pri viacerých bytoch 😳
Okolo 110t. zozenies v Samorine trojizbovy a okolo 130t. stvorizbovy v rekonstruovanych panelakoch. Zo SM do centra Bratislavy je to po novej rychlostnej ceste max.20min.
@domini404 v Moste si dobre zisti, ako to tam je s "vôňou" z družstva. Viacerí s tým majú problém.
Zalezi aky si typ, co robis mimo prace, ci chodíš niekam športovať, do reštaurácií a tak.. mesto ponuka väčšinou viac moznosti, aj bez startovania auta stale. Ale ak si typ domased, tak je to jedno. Pozeraj ake je okolie, kde su obchody, sluzby. Lekarov je fajn mat po ruke, ved menit ich mozes kedykoľvek..
stefanikovu v moste pri bratislave neodporucam aj teraz v zime je tam citit druzstvo, chovaju tam zvierata (ale ak ti to nevadi je to dobra lokalita)
Ja bývam v Rovinke a som veľmi spokojná. Napojenie do Bratislavy máme výborné cez nový obchvat a je tu dobrá občianska vybavenosť. My sme však v júni tohto roku kupovali trojizbák za 160 000€ a pokiaľ viem, už teraz idú v našom baráku za 180 tisíc a viac trojizbáky, je to drahé všade...