Buppi detský kútik s 1,5-ročným

krsamkova
16. máj 2023

Ahojte chcem sa opýtať ci sa v detskom svete v Buppi v Boroch zahrá aj 1,5 ročný. Keďže sú teraz také upršané dni chcela by som vyskúšať detský kútik. Ďakujem

lienka9
16. máj 2023

@krsamkova jasnee.my chodime od malinka..a 1,5rocny uz isto 🙂 na vela miest leziem s detmi kde nevedia prejst,tam aj pomozem.ale mna to bavi,tak zavisi od toho ako sa tebe chce behat :D

milanemila
16. máj 2023

@krsamkova v boroch neviem ale v cubicone je zvlast zona aj pre take male deticky, rovnako aj v auparku v kutiku a teraz fajn vynoveny je aj hore v retre ako je fitko

pribinak
16. máj 2023

Oproti Sinsay je ihrisko pre takýchto maličkých

zuzanka.zuzu
16. máj 2023

jasneeee, my chodíme od pol roka 😀 vždy sa tam dá niečo nájsť... za nás najlepšie buppi v avione, potom buppi v boroch - to je väčšie a má aj exteriér ale pre môjho 2r je lepší ten avion, aupark nič moc, central OTRAS a ŠPINA 😨 zlaté piesky-tesco celkom ok ale ma na hodinku, eurovea tuším nemá nič..... a píšem o platených, nie o tých neplatených, kde poriadne nič nie je 😀

x_mery_x
16. máj 2023

Buppi v Avione je super 🙂 tiez sme boli prvykrat, ked mal rok a pol

nwnw
17. máj 2023

@krsamkova ano je tam cast pre malych. Ja rada este chodim aj do Cubicon, tam nelieta tolko starsich deti 😉

eviulenka
19. máj 2023

Ja chodim s 18mesacnym do Buppi do Avionu, a je to fakt super. Chodime nielen na tie male veci ale normalne aj na tie velke preliezacky, tam s nim chodim ja, aj na tobogany ho drzim, velmi si to uziva. Presne ked prsi, po 2 hodinach je taky zniceny, ze prespi celu noc. Urcite odporucam. Je to aj fajn kontaktne miesto, ak ma rad deti, vyhraju sa spolu napriklad v gulickovom bazene.