Vie mi niekto poradiť,ako sa dostanem zo železničnej stanice na hlavne námestie? Chcela by som ísť kvôli vianočným trhom,takže predpokladám,že na tom hlavnom námestí.alebo sú aj inde v BA? Odporucte, kde sa oplatí ísť,poraďte trasu, ďakujem
Do google mapy si daj zo zel.stanice na hlavne namestie a daj si tam mhd. Najde ti vsetky kombinacie liniek a aj usek, ktory musis dojst pesi. Ak sa tu neorientujes, tak ten usek pesi vies prejst aj s navadzanim. A len pre istotu, trhy zacinaju az 24. 😉
Ďakujem,ja som skôr myslela,ako sa volá zastávka,na ktorej mám vystúpiť lebo hlavne namestie mi nevyskocilo,čiže zrejme zastávka Námestie SNP? Dobre som pochopila a jasne,chystám sa až v decembri,tesne pred vianocami.
Električka 1 zastávka Jesenského. Z nej sa vrátiš aj späť, lebo 1ka ide do centra a späť. V centre urobí okruh, takže späť nastúpiš na tej istej zastávke
Z hlavnej stanice si vezmi bus číslo 93. Vystúpiš na zastávke Zochova. Prejdeš podchodom na druhú stranu ulice a odtiaľ to máš kúsok na trhy na Hlavnom námestí. Len sa pustíš dole ulicou smer Staré mesto.
Najlepšie 1tkou električkou na Námestie SNP a potom pešo popri Starej tržnici, Primaciálnom paláci na Hlavné námestie (cca 3 minutky)
Ďakujem všetkym
ahoj, ak pojdes elektrickou 1, treba vystupit na zastavke Centrum, alebo Jesenskeho 🙂
ešte k trhom, trhy v BA byvaju na 2 miestach v centre.
na hlavnom namesti byvaju mestske a na hviezdoslavovom námestí staromestské. tie staromestské pozri na nete ci budu.... su kusok od seba, 200 m od seba
ak mhd-ckou tak kludne jednotkou. Ide priamo z hl.stanice a vystupit sa da na namesti snp. Odtial je to na skok. Alebo kludne si pozrite https://imhd.sk/ba/planovac-cesty?v=7&a=g82&b=h... Inak, ani peso to nie je daleko...