Bratislava - vianočné trhy

10. nov 2022

Vie mi niekto poradiť,ako sa dostanem zo železničnej stanice na hlavne námestie? Chcela by som ísť kvôli vianočným trhom,takže predpokladám,že na tom hlavnom námestí.alebo sú aj inde v BA? Odporucte, kde sa oplatí ísť,poraďte trasu, ďakujem

kamowa
10. nov 2022

ak mhd-ckou tak kludne jednotkou. Ide priamo z hl.stanice a vystupit sa da na namesti snp. Odtial je to na skok. Alebo kludne si pozrite https://imhd.sk/ba/planovac-cesty?v=7&a=g82&b=h... Inak, ani peso to nie je daleko...

vikusjk
10. nov 2022

Do google mapy si daj zo zel.stanice na hlavne namestie a daj si tam mhd. Najde ti vsetky kombinacie liniek a aj usek, ktory musis dojst pesi. Ak sa tu neorientujes, tak ten usek pesi vies prejst aj s navadzanim. A len pre istotu, trhy zacinaju az 24. 😉

autor
10. nov 2022

Ďakujem,ja som skôr myslela,ako sa volá zastávka,na ktorej mám vystúpiť lebo hlavne namestie mi nevyskocilo,čiže zrejme zastávka Námestie SNP? Dobre som pochopila a jasne,chystám sa až v decembri,tesne pred vianocami.

rooskoliv
10. nov 2022

Električka 1 zastávka Jesenského. Z nej sa vrátiš aj späť, lebo 1ka ide do centra a späť. V centre urobí okruh, takže späť nastúpiš na tej istej zastávke

uctovacik123
10. nov 2022

Z hlavnej stanice si vezmi bus číslo 93. Vystúpiš na zastávke Zochova. Prejdeš podchodom na druhú stranu ulice a odtiaľ to máš kúsok na trhy na Hlavnom námestí. Len sa pustíš dole ulicou smer Staré mesto.

renka30
10. nov 2022

Najlepšie 1tkou električkou na Námestie SNP a potom pešo popri Starej tržnici, Primaciálnom paláci na Hlavné námestie (cca 3 minutky)

autor
10. nov 2022

Ďakujem všetkym

kdezee
11. nov 2022

ahoj, ak pojdes elektrickou 1, treba vystupit na zastavke Centrum, alebo Jesenskeho 🙂

lucik194
12. nov 2022

ešte k trhom, trhy v BA byvaju na 2 miestach v centre.
na hlavnom namesti byvaju mestske a na hviezdoslavovom námestí staromestské. tie staromestské pozri na nete ci budu.... su kusok od seba, 200 m od seba