Dobrý večer, prosím, v rámci Bratislavy je logopedia kde vedia dať ešte termín? Potrebujem pre 4 ročné dieťa, výmenný lístok mám ale neviem zohnať logopedicku cez poisťovňu. Ďakujem krásne za rady v rámci BA mi je jedno kam.
Zavolaj do zdravotnej poisťovne, kde ti musia dať kontakt na ich zmluvného lekára. 😉
Existuje aj štátny logoped, ktorý je zadarmo alebo sa len menej plati ?
syn ma union a tu sme neplatili http://www.logopediaruzinov.sk/index.html
@tanisha my neplatíme u logopedičky nič, chodíme už skoro rok s oboma deťmi
@jankka1981 a kam prosím?
@marllik spokojná ste s logopedickou?
@pribinak naše nemá práveže ale ďakujem 🥰
Biskupice-zdr.stredisko Učiteľská
@jankka1981 skúsim teda my sme BA 4 ale Karlovka Dúbravka beznádejne termín nedajú na tento rok
ano
Pozerám CPPaP 4 a majú 2 logopedicky, alebo totálne neaktuálnu stránku
@pribinak
Áno tam muž volal a že oni len ponúkajú cvičenia a je to pre deti, ktoré už k logo chodia. A niektoré tie cvičenia zo stránky už aj neexistujú ...
Chodili sme k Papcovej v Karlovke. Na termin sme cakali 6 mesiacov pri obidvoch detoch. Obavam sa, ze statneho nenajdes, ze by ti dal nejaky skory termin.
@zuzanaete papcova na tento rok už nemá ani termíny a nové bude davat a až po tel objednávke po novom roku a to nám je už neskoro
Ja nvm , keď to tak súri asi to je dôležité , ja všetko mojej platím , ak som nezohnala “štátneho” lekára hold platiť . Dcéra mala dostať na orto termín najskorší v septembri ( pri objednávaní bol január ) , ale zaplatený termín (50 e) mala na druhý deň .
Na termin u logo sa caka v bratislave 6m+ k statnej
Niektoré CPPaP majú logopedov