Zdravim, chystáme sa na šmolkov na Hodonínsku v záhorskej.
Prosím o nejaké postrehy čo sa vám tam páčilo, nepáčilo, na čo pozor ...
Prosím aj o radu a cestovaním, keďže nemáme žiadne skúsenosti.
1. Šli by sme zo zastávky Tipos arena zimný štadión na zastávku Hodonínska. Je to vždy s prestupom. Na tej prestup ej zastávke sa treba niekde presunúť alebo čakáme tam kde sme vystúpili?
2. Na túto trasu nám bude vhodný sms lístok 40 min ? Tie sms sú vždy prestupné ?
3. Za kočík sa neplatí ? Zmestime ho ?
4. To je jedno akým prostriedkom pôjdeme elektrická , bus, trolejbus na všetko platí ten lístok a vždy to ide a tej spoločnej zastávky?
5. Má byť strašne veľa stupňov je v tým prostriedkoch klíma či brutál horuco?
My sme boli na smolkov keď bolo vonku dosť teplo.Vnutri to boli v pohode.Vonku sú kolotoče ale to bol na slnku riadny hic.Ale sú tam stoly z prístreškom tak sa dá trosku pred slnkom skovat a dá sa kúpiť vonku aj niečo na pitie aj znrzlina
Ahojte pekný večer prajem. Ja by som mala otazočku na nejaku žienku z BA či by Nám poradila na aké spoje ísť keď pojdeme na šmolkov z hoavnej stanice v BA? Ake spoje a aké prestupy? Za odpoveď vopred ďakujem a prajem ešte pekný večer😉😘🙏🏻🫶🏻
@dominika269 nech sa paci, planovac MHD. Zadas zastavku kde nastupujes a kde chces vystupit a mas vsetky info https://imhd.sk/ba/
@dominika269 z Hlavnej stanice mi ukazuje Google, ze treba ist na zastavku Pod stanicou, potom na Patronku a odtial 250. Pod stanicou su 2 rozne, z tej blizsej ide 21 napr., z tej vzdialenejsej ide 42.
Ďakujem za všetky rady, bolo super
@majka99999 ďakujem veľmi pekne🙏🏻😘
@milanemila ďakujem veľmi pekne 🙏🏻😘
@markusa138 Ahoj...zo zimneho stadiona Ti ide bus 63, a mozes pvystupit bud na Patronke, Stn. Lamac alebo Vrancovicova a tam prestupis na bus 37 a vystupis na zastavke Pri krematoriu a tam prejdes cez cestu a su tam Smolkovia...za kocik neplatis, 40 min by mal stacit a klima je vacsinou zapnuta 😉