Ahojte,akou linkou sa dostanem z Bratislavy hlavnej stanice do Mlynské nivy as ? A odkiaľ presne ide odtiaľ flixbus potom do Viedne ?
imhd.sk
Autobuska sa volá Nivy, hľadáš zle. Chodí ti tam 40tka zo stanice, 21 spod stanice, 88 spod mosta SNP
start: Hlavna stanica
ciel: Autobusova stanica Mlynske Nivy
Ďakujem vám.
@elementissa a nevieš náhodou z ktorého čísla ide flixbus tam z tade ? Či to není nejak veľká stanica, že v pohode uvidím keď príde ?
@evica17 slovaklines zacal jazdiť priamo z hlavnej stanice do Viedne, ak teda ešte nemas lístok, je to lepšie so slovaklines 🙂
@dominika19p priamo na letisko Viedeň ? Lístok už mám, ale do budúcna aby som vedela,dakujem
@evica17 Neni to vobec velka stanica, do Viedne (aj na letisko) idu spoje z cisla 1, ale Slovak Lines na 100%, Flixbus som tam velmi nepostrehla (ze odkial odchadza), no su tam fajn orientacne tabule s casami aj cislami nastupisti odchodov, rovnako aj okienka vo vnutri s milymi tetami, ktore poradia. 🙂 To zvladnes lavou zadnou, neboj. 🙂
@dominika19p Teraz som si precitala tvoj komentar, suhlasim s Tebou a tiez odporucam Slovak Lines, ja som bola vzdy s nimi spokojna s cestou na/z letiska. 🙂 @autorka
@heidi4 aj my vždy iba s nimi a paráda lebo aj čakajú ked meska let, flixbus nam napríklad odišiel
@dominika19p ďakujem ti,si mi vyriešila problém s cestou vieden-ba,nakoľko flixbusy nechodia po 22 hodine a slovaklines ide aj o polnoci a taxi je celkom drahé no.
21tka a trolejbus 40
@dominika19p aj mne raz zachranil pan sofer "rit", meskalo lietadlo a odchod busu posledny do BA bol tusim o 22:00 a este 22:04 tam nahodou bol a zobral ma (v sekunde sa za nami zaprasilo smer BA), inak by som tam tvrdla v noci do 4:00 rana. S radostou som mu nechala Baklavu z Krety, aj ked strasne odmietal... 😅🥰 Nezabudnem mu to nikdy, usetril mi kopec casu, energie a aj prachov (jedlo, pitie)