Bratislava - fitko, kde chodia starší

26. feb 2024

poradte prosim v BA fitko kde chodia starsi ludia. mam uz 40 a necitim sa dobre v tom svojom medzi upotenymi 22 rocnymi chalami.
idealne Ruzinov, Stare mesto..

klip0
26. feb 2024

Golem v tower 115. Malé fitko, nie veľa ľudí a nieje veľmi lákavé pre najmladšie ročníky

kiki68
26. feb 2024

Ja som teda mladsie rocniky skoro nikdy nikde nevidela. Skor ludi okolo 30tky od pohladu. Ale toto mna nezaujima popravde, ked cvicim, tak vedla mna moze byt aj papez, max pozdravim a robim si svoje.

ibatanecnica
26. feb 2024

@kiki68 u nás detto, ja som chodila do fitka keď som mala 45+ a pod 30-35 som tam pomaly nikoho nevidela. A mne to bolo aj jedno. Išla som tam kvôli cvičeniu, tak mi je jedno, kto fučí vedľa😂 A to som mala zo začiatku ešte ajtrénerku, tá mala asi do 30

autor
26. feb 2024

@ibatanecnica tak mne osobne toto ale vadi, lebo ti mladi vacsinou necvicia, len sa pozeraju na seba do zrkadla alebo obcumuju ostatnych. klude teda poraddte aj vase fitko 😀
@kiki68

vanilkovazmrzka
26. feb 2024

Podla mna vsade chodia aj starsi aj mladsi, nikde nemas obmedzenie 40+ 🙂 skus cvicit cez den, ked je menej ludi ako v pred- a po-pracovnom case.

A myslim ze dost generalizujes, drviva vacsina ludi tam hlavne cvici

ibatanecnica
26. feb 2024

autorka - ja nie som z BA, to bolo na margo toho, že netreba sa pozerať, kto tam je ale venovať sa sebe. A nech kukajú a čo? Veď zase tam nie som nahá a nerobím neviem čo. Normálne cvičím. Ja som tam očumovala akurát tak ženy ktoré už mali vyrysovanú postavu, ako tak a motivovala sa nimi. Že ako takto dobre môžem aj ja vyzerať, keď vydržím.

kiki68
26. feb 2024

Ja som dlho chodila v Bratislave do Fitinn a tiez co Viedni. Potom uz som bola iba v Rakusku. Ale vzdy v tej zenskej casti bol pokoj a malo zien. V tej muzskej boli vzdy ludia na urcitych veciach, co byvaju obsadene a postavacov. Ale mna nejak nikdy nezaujimali. Keby mi niekto blokuje vyhlad na seba a to postavanim s telefonom, tak ho poprosim nech ide o meter dalej. Ale to sa mi stalo iba cez vikend a vzdy to boli nejake zenske. Tiez nic nerobili dokopy, aj tak vyzerali. Lenze prdel na instagrame nerastie, na to treba krasne drepy. Ale cez tyzden sa mi nestalo, ze by tam boli tito experti.

ivik4
26. feb 2024

U nas zas same 14rocne deti 😃

ravehami
26. feb 2024

@ibatanecnica lenze ona sa nepytala na to ako to mas ty 🙂

valentina12345
26. feb 2024

Asi zalezi v akom case chodievas cvicit. Napr o 10tej v golem relaxx je vela seniorov. Podvecer je vekovy priemer znacne nizsi

princezna_bosorka
4. mar 2024

sowa gym na Vajnorskej. Nie je to klasicke fitko, ale cvicit chodia ludia od 20 do 50 rokov (minimalne)....