Dobrý deň, potrebujem odísť na tri týždne a zabezpečiť mame dovoz potravín. Ja sama si objednávam cez wolt, a práve preto sa chcem opýtať či je to bezpečné, keďže kuriér by musel ísť až do paneláku k jej dverám, to som ešte neskúšala. Berú teda každého očividne do toho woltu, tak mám obavy. Je to bezpečné? Ako by ste to riešili? Prípadne vždy keď prídu potraviny, že by tam boli dve v dome, že poprosím susedu, aby k nej išla keď ma prísť ten kuriér ?
Tesco u vás nemá dovoz? Prídu k dverám bytu a musím poklopať nikdy nebol problém s kuriérom ako takým
@katchaxx máme Tesco, ale tam treba dopredu objednávať aj dva tri dni a mama je strašne náročná
@kat_ objednávam si cez wolt ale vždy prídem ja pred panelák, nikdy som si človeka nepustila k dverám/ do bytu, tak preto sa pýtam. Mama si to nezvládne prísť zobrať dole, teda chodiť môže, ale tašky by už nezobrala
Mne par krat priniesli aj pred dvere a vsetko bolo ok
Minule som objednávala ráno a večer doniesli, teraz tam je na zajtra ráno voľné termíny - nie je to až tak hrozné ;)
Mne nosia skoro uplne vzdy k dveram. Uplne bez problemov. Vsak on je vo wolte registrovany, oni poznaju jeho identitu - nezda sa mi pravdepodobne, ze by niekto takto isiel pachat trestny cin. To by sa skor vydaval za dakeho odpisovaca meracov alebo roznasaca letakov a bol anonymny. Navyse vidis presne kedy to donesie, tak vies s mamou hned skontrolovat ci je vsetko ok, dokonca aj pocas tej donasky s nou volat
Dobrý večer. Ja by som sa chcela opýtať. Keď si objednám cez edeliu, treba to platiť vopred kartou cez internet alebo sa to dá zaplatiť hotovosťou keď to donesie kuriér?
Ďakujem za odpoveď
al vyuzivas wolt, sama vies ako to chodi, ako to je bezpecne, nechapem co chces este dalsie pocut...
osobne by som na potraviny vyuzila skor sluzbu edelia alebo tesco