Bory Mall - stratená hračka

ninike27
28. máj 2024

Ahoj mamičky, prosím o pomoc. V sobotu sa dcérke stratil plysovy psik, ako na foto. Na brusku mal zub. Naposledy sme ho videli v detskom kútiku pri Sinsay. Všade sme sa boli pýtať, aj v obchodoch aj na informáciách ale zlahla sa po ňom zem. Za akékoľvek informácie budem veľmi vďačná lebo dcérka za ním veľmi plače. Ďakujem.

personality
28. máj 2024

Prečo také vzácne hračky nosíte von? A keď už nosíte, mali by ste ich nejako pripútať k taške, ku kočíku, k oblečeniu... My sme vždy nechávali doma, čo sme nechceli stratiť. Ale tak to len môj zbytočný koment a pohľad na vec. Kúpila by som podobného 🤷‍♀️ môj sa s tým vždy uspokojil, hlavne keď už mal plyšáka v zlom stave, že bol rozpadnutý, vzhľadom k tomu, koľko sa s ním hral. 🙂

mk1111111111
28. máj 2024

@personality nechapem, ako si myslela, ze vzacna. Mala ho rada, tak ho nosila.

@ninike27 ved kup novy a hotovo, nech ma dietko radost

personality
28. máj 2024

@mk1111111111 no veď citovo vzácna.

pusinka_1
13. jún 2024

@personality ako si tymto prispevkom pomohla autorke? veď sa sama poučila, načo to píšeš?

@ninike27 na stranke https://www.borymall.sk/sk/ako-k-nam mas napisane: straty a nalezy: 02/6920 4849
skus zavolat ak sa stale nenasla

ninike27
autor
13. jún 2024

@pusinka_1 do bory mall chodíme stále nakoľko to mame blízko a žiaľ doteraz sa na informáciách neobjavil.

pusinka_1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pusinka_1
13. jún 2024

@ninike27 a volala si tam?