Biopsia pre celiakiu na Kramároch

kishtika
20. máj 2022

Ahojte maminky. Poprosím, ako prebieha biopsia u deti na Kramaroch. Odber kvoli celiakii. Nasa dr. nebola moc zhovorciva a nic mi k tomu nepovedala, iba ze jeden den prideme a na treti nas pustia a nic nam netreba. Pripadne davali ste detom robit odber niekde inde napr. Antolska alebo niekde len ambulantne s oblbovakom? Zvazujem kde dat urobit dcerke odber, aby to bolo co najsetrnejsie a hlavne chcem asi zmenit dr, lebo s touto sa neda normalne rozpravat. Dakujem

evkamotka
21. máj 2022

Teraz strelim naslepo, no kamaratka mala so synom iny mensi zakrok. Na Kramaroch by museli byt tri dni, tak si zaplatila v Pro Care nieco cez 200e ale spravili to malemu ako jednodnovku. Skus sa poobzerat po takejto moznosti

janka2501
21. máj 2022

Ja som bola s dcerou na biopsii,ale obliciek....prisli sme v utorok, v stredu robili hned rano o 8h bioosiu, ootom 4 h sa nesmela pohnut ani jest, pneskor po malych porciach, a pomaly vstat....vecer uz bola v pohode....vo stvrtok ju dr skontrolovala, a v piatok ma poslali domov

kishtika
autor
22. máj 2022

@evkamotka, @janka2501 dakujem za odpovede. Ano chcem sa popozerat aj po inych moznostiach, tak som dufala, či tu nebude mat niekto konkretnu skusenost s Kramarmi a odberom kvoli celiakii.

matenka
22. máj 2022

@kishtika v januari sme boli na kramaroch, 3 dni/2 noci, maleho uspali kratkou narkozou

kishtika
autor
22. máj 2022

@matenka dakujem a robili mu aj nejake vysetrenia pred tym, alebo mu niedo ine , myslim lieky? a ako to bolo na izbe? nejaka pristelka pre rodica? a ako to maly zvladol, lebo z tej narkozy nam obavy, dakujem

janka2501
22. máj 2022

@kishtika na narkozu sa opytaj anesteziologa,budes s nim hovorit,moja brala lieky a v ten den jej ich dr nedala, nastavila liecnu,akonahle mala predbezne vysledky...kompletne boli o 14 dni