Ahojte, neviete náhodou, či sa vôbec ešte tento zákrok vykonáva niekde zadarmo? Viem že sa to pred pár rokmi bez úhrady pacientom robilo v ružinovskej poliklinike, no aj tam si to momentálne už hradí pacient celé sám.
Ďakujem za odpovede.
V nemocnici v Martine na stomatochirurgii.
A naozaj to zmenili ? Ja som tam bola pred necelým rokom v Ružinove , presne ako sa píše vyššie v tej nemocničnej časti kde je tak veľa ordinácii , žiadne objednávanie , na ôsmu ráno som išla k môjmu zubárovi ten že to musí chirurg - vypísal mi papier a o deviatej má brali v Ružinove . Došla som tam bez akéhokoľvek objednávania a neplatila som ani cent .
@e1i a aky bol pristup lekara?
@lajec boli ste sa nakoniec pozriet do ruzinovskej polikliniky? Ja by som tiez potrebovala vytrhnut obe osmicky.
@miriamkaaaaa nemôžem sa sťažovať
@miriamkaaaaa Áno bola som so segrou, čistý otras. Prišli sme o 8, sedelo tam asi 30 nervóznych ľudí. 2 hodiny brali len kontroly, o nových pacientov sa nezaujímali, ani len výmenný lístok nezaoberali dovnútra. Ľudia sa tam hádali, tlačili sa sestričkám do dverí, tie už boli tiež nervózne aj spolu s doktormi. Na radu sme sa dostali pred 11. Čistý chaos, vôbec to nemajú nijako organizované.
@lajec a co sa samotnej extrakcie tyka a lekara? Bolo to v pohode? Neplatila si nakoniec nic?
uz nie