Bezplatná chirurgická extrakcia osmičiek

lajec
29. júl 2022

Ahojte, neviete náhodou, či sa vôbec ešte tento zákrok vykonáva niekde zadarmo? Viem že sa to pred pár rokmi bez úhrady pacientom robilo v ružinovskej poliklinike, no aj tam si to momentálne už hradí pacient celé sám.

Ďakujem za odpovede.

loginexistuje
29. júl 2022

uz nie

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renab
29. júl 2022

V nemocnici v Martine na stomatochirurgii.

e1i
29. júl 2022

@lajec mne vyberali na stomatochirurgii v Ružinove aj mužovi a neplatili sme nič. Len sa dlhsie čaká na termín

lajec
autor
29. júl 2022

@e1i A kedy to bolo? Lebo to viem že pred pár rokmi to bolo bezplatné, ale teraz ak sa nemýlim je to už spoplatnené.

sasa1983
29. júl 2022

@lajec prečo by to malo byť zadarmo ?

e1i
29. júl 2022

@lajec ja 2012 a muž 2021

e1i
29. júl 2022

@lajec a hlavne, pises ze ruzinovska poliklinika to je ta zlta budova. My sme boli v nemocnicnej poliklinike na - 1

lajec
autor
29. júl 2022

@sasa1983 Lebo to v štátnych nemocniciach bolo vždy zadarmo....

lajec
autor
29. júl 2022

@sasa1983 A je to normálny operačný zákrok, prečo by mal zato platiť niekto, kto si platí zdravotné poistenie? Veď to nejdem podstúpiť len tak z estetického dôvodu, lebo sa mi niečo na sebe nepáči...

lajec
autor
29. júl 2022

@e1i Super vďaka. A koľko ste prosím čakali na termín?

e1i
29. júl 2022

@lajec treba ist s vymennym listkom od zubara a opg snimkom sa objednať

sasa1983
29. júl 2022

@lajec a dúfam pevné, že sa to čo najskôr zmení, a bude to všetko podľa úrovne, kto si bude aké odvody platiť, toľko bude mať. Systém benevolencie zdravotníctvo neudrží. V USA to funguje správne, každý vie, na čo má nárok a na čo nárok nemá.

nika11103
29. júl 2022

A naozaj to zmenili ? Ja som tam bola pred necelým rokom v Ružinove , presne ako sa píše vyššie v tej nemocničnej časti kde je tak veľa ordinácii , žiadne objednávanie , na ôsmu ráno som išla k môjmu zubárovi ten že to musí chirurg - vypísal mi papier a o deviatej má brali v Ružinove . Došla som tam bez akéhokoľvek objednávania a neplatila som ani cent .

e1i
29. júl 2022

@nika11103 ono objednat sa tam musis osobne a dr ked pozrie zhodnoti ci to urobi hned alebo objedna na malu operacku. Ja som cakala 1/2r na termin na malu operacku, muzovi vytrhol v ten den ako prisiel

miriamkaaaaa
1. sep 2022

@e1i a aky bol pristup lekara?

miriamkaaaaa
1. sep 2022

@lajec boli ste sa nakoniec pozriet do ruzinovskej polikliniky? Ja by som tiez potrebovala vytrhnut obe osmicky.

e1i
1. sep 2022

@miriamkaaaaa nemôžem sa sťažovať

lajec
autor
1. sep 2022

@miriamkaaaaa Áno bola som so segrou, čistý otras. Prišli sme o 8, sedelo tam asi 30 nervóznych ľudí. 2 hodiny brali len kontroly, o nových pacientov sa nezaujímali, ani len výmenný lístok nezaoberali dovnútra. Ľudia sa tam hádali, tlačili sa sestričkám do dverí, tie už boli tiež nervózne aj spolu s doktormi. Na radu sme sa dostali pred 11. Čistý chaos, vôbec to nemajú nijako organizované.

miriamkaaaaa
2. sep 2022

@lajec a co sa samotnej extrakcie tyka a lekara? Bolo to v pohode? Neplatila si nakoniec nic?