Ahoj, kedy zacnete sadit muskaty a ine kvety na balkon?
Mate nejake oblubene zahradnictvo kde ich kupujete?
Ja som vzdy kupovala v Miloslavove, mali velmi kvalitne sadenice a muskaty boli raz tak velke ako vraveli 🙂 No zdá sa ze tento rok tam uz nebudu predavat
Ak to nemáš ďaleko tak Ivanka pri Dunaji záhradníctvo.. rada som chodila aj do Kvetoslavova, ale v Ivanke je oveľa väčší výber
Muškáty ešte z minulého roka z ivánky pri dunaji-záhradníctvo horváth-zasadené.dnes tam idem opäť-nejaké begónie,osteospermum,primulky zháňam.Poobede zasadíme s vnučkami.
ja už mám dlhšie na balkóne muškáty, už môžeš v pohode vysadiť, vydržia.... ja mám svoje z minulého roka - vtedy som kúpila akciové v Kauflande, celé leto boli krásne, prezimovala som ich, aj odrezky z nich zakorenila, aby som tento rok mala viac
Moje muskaty su uz vonku take tri tyzdne, sirotky asi o tzden dlhsie. A takisto som posadila do kochlikov na terase aj begonky a fuchsie. Aj oleandre sme uz pred takymi tromi tyzdnami vytiahli z pivnice. Zatial vsetky ziju.
Stupava Agroservis
Ahoj , ja som si už posadila na balkon muškáty kúpene v lidli , dva mi ešte prežili z minulého roka , ktoré som kúpila na miletičke minulý rok , levanduľu som kúpila v hornbachu a plánujem ešte kúpiť jahody a posadiť