Ahoj 1x riesime ze auto nechame v Avione a oni nas odvezu z avionu na letisko...
Teraz som volala a ze nemame nic riesit prideme ukazeme vousher oni nas odvezu..
Ale moja otazka ci viete poradit ci ist treba neakym speci vchodom na parkovisko alebo? Dakujem moc za radu niesme z BA tak to tam moc nepoznam
@muchotrafka298 fuuu netusim.. my by sme isto do nakupneho centra isto 🙈.. to sme cez ck kupili voucher ze mozme zaparkovat a oni nas aj odvezu a privezu z letiska na letisko..
@love232 cez koho ste kúpili ten voucher. Na parkovisku Avionu nemôžeš parkovať ak ideš na dovolenku a Avion takéto služby ani neposkytuje. Ale blízko Avionu sú 2 ak nie 3 parkoviská, ktoré poskytujú takúto službu. Takže aký voucher máte?Parkovisko z vyššie uvedeného linku? Alebo parkovisko Monti? Alebo iné?
@muchotrafka298 ano to je ono podla t.č. co som volala takze tam mame ist dakujem velmo pekne my by sme isto rovno do avionu sli
@love232 mne sa to hned nezdalo, lebo viem, ze v Avione uz realne zacali ludi odtahovat alebo im davat papuce ked tam stali dlhsie.
my vzdy zakupime parkovanie na zachytnych parkoviskach a na letisko nas dovezu a cakaju pri prilete. Vychadzalo to okolo 120e na tyzden cca neviem ako maju ceny. Super je to, auto strazia po cely cas a odvoz na letisko a z letiska k auto nonstop
@love232 myslis parkovisko pri nakupnom centre Avione to velke, kde su obchody? Ale ved tam to nie je na dlhodobe parkovanie. Je tam zakazane dlhodobe statie a mozu Ta odtiahnut.
Nemyslis nahodou toto?
https://www.letiskoparkovisko.sk/kde-nas-najdete/