Autobus z letiska na autobusovú stanicu

26. sep 2023

Dobrý deň,po takmer 30 rokoch budem musieť ísť z letiska na hlavnú autobusovú stanicu busom. Prosím vás, dajú sa lístky kupovať klasicky u vodiča alebo ako to teraz vlastne funguje?
Internet v mobile nemám.
Ďakujem.

viestta
26. sep 2023

Listok kupis v automate, v autobuse v oznacovaci oznacis

gejb
26. sep 2023

U vodiča určite nie 😄 môžeš si kúpiť sms lístok alebo zaplatiť kartou priamo v označovači.

lucylaw
26. sep 2023

Lístky sa u vodiča nekupujú, môžeš si lístok buď vyhodiť v automate, ktorý je na zastávke a v autobuse si ho označíš po nastúpení alebo si môžeš kúpiť lístok cez sms..

muchotrafka298
26. sep 2023

Listky sa kupuju v automate na zastavke v MHD alebo cez SMS (musis mat slovenskeho operatora). Priamy spoj z letiska neide ziadny, potrebujes prestupit na trolejbus. Z letiska pojdes autobusom c. 61, prestupis na trolejbus c. 60 (na zastavke Bajkalska najneskor). Tento ide na AS Nivy.

autor
26. sep 2023

Ďakujem veľmi pekne, hlavne za tú informáciu, že vlastne nič priame odtiaľ nejde. Zvláštne, určite by to využívalo dosť ľudí. To je potom dosť komplikované...

autor
26. sep 2023

Lebo prestupovať s 2 kuframi bude asi dosť problematické.

stellarstar
26. sep 2023

Na maps ti pekne ukazuje s akým busom sa chodí, takéto info nájdeš aj na google

zuzuliennka1
26. sep 2023

bola som v niekolkych aj vacsich mestach ako ba a s priamym spojom letisko - autobus. stanica som sa tusim nestretla.
ked tak letisko - vlakova stanica, ale autobusova je vlastne dost uzko profilovana, aby sa to riesilo priamym spojom (vlaky chodia do ba aj z budapesti, viedne,.. lietadla takisto, busy su v podstate len nase svk, mozno par spojov vieden, nema zmysel prepajat letisko a autobus. stanicu)
prestup nie je komplikovany, vystupis a cakas na tej istej zastavke na dalsi bus, nemusis chodit na inu zastavku

luccija
26. sep 2023

Radšej by som si zavolala taxík nie brať zo stanovištia ako prestupovať s 2 kuframi

muchotrafka298
26. sep 2023

Mozes si zavolat Bolt.

autor
26. sep 2023

@stellarstar To mi pôjde aj bez internetu v mobile?

stellarstar
26. sep 2023

Ty máš senior telefón? Samozrejme ze bez netu ti nepôjde myslela som ze si to teraz pozri. Teraz odkiaľ píšeš?

autor
26. sep 2023

@stellarstar Ešte som na dovolenke a tu je wi fi v hoteli.

stellarstar
26. sep 2023

Tak keď máš teraz wifinu tak využi a hľadaj na Google alebo maps ti tiež pekne ukáže

7tinka7
27. sep 2023

61 tkou z letiska na bajkalsku a tam prestupis na 60 tku trolejbus priamo na nivy. Priami spoj nieje.

autor
27. sep 2023

@7tinka7 Ďakujem 🙂