Autobus 78 - privretie do dverí

justluccinka
27. mar 2024

Ahojte. Stalo sa vám niekedy že vás autobusár zo 78 privrel do dverý? A následne vám vynadal? + mu nefungovali dvere

janai1
27. mar 2024

@justluccinka keď zaznie zvukový signál nemáš sa čo trepať do dverí

viera
27. mar 2024

Neviem ci to bola 78.....Ale ja som uz videla aj take, ze babka, ktora pomalicky vystupovala, fakt, ze pomaly...Neviem kam pozeral vodic...Alebo ju nechcel vidiet....Tak ju pricvakol medzi dverami...To bolo nieco...A este aj pindat zacal...Takze mozno to bol on....

hradnapani
27. mar 2024

nestalo, ale stazovala by som sa. Dnes maju kamerove zaznamy - az sa cudujem, ze si to vobec dovolil.

marianarem
27. mar 2024

@justluccinka Mne sa raz stalo.v 39, ze som bola privreta, dost to bolelo. Ale nikto mi nevynadal nastastie.

elizabeth88
30. mar 2024

Videla som,že dieťaťu 2x ale 3x dokonca či už nohu ale ruku.Ludia vždy ziapali aj namiesto tej mamičky,tak šofér rýchlo otvoril,raz aj mu bol volakto vynadať z cestujúcich,keď vystúpil a šofér,že prepáčte.To bola konečná zastávka,neviem,kde sa tak ponáhľal.No nebola to 78,ale rôzne iné.Mne sa už osobné stalo,že som chcela vystúpiť prednými,čo mi neotvoril..ok,no keď som sa presunula k stredným ani po stlačení a ani po požiadaní nahlas ich len zatvoril a šiel.Tak som sa previezla.Vzdy to bolo ale iné číslo autobusu a vždy sa do toho vložili aj iní ľudia,asi mali tiež dosť to vidieť,alebo aj svoje skúsenosti

janababana
11. apr 2024

Specialne 78ka ma divnych soferov. To, ze jazdia ako s hnojom je jedna vec. To, ze zastanu daleko od obrubnika ked maju ohlaseny nastup/vystup s kocikom je dalsia vec. Ale ze su lenivi vyjst z kabiny a invalidom vyklopit rampu, aby sa dostali do busu mi uz pride ako vrchol. Atd atd.