Ahojte,
prosim poradte miesto, kam zobrat deti do 2-6 rokov na narodeniny. Nejaky zazitok, nie miesto pre detsku oslavu.
Hladame nieco v Ba a okoli, dajme tomu tak do 100 km, idealne v interieri, alebo teda vonku v januari.
Urcite by sa im pacilo Aquarium ake je v Budapesti, ci Londyne, ale to je daleko. 😂
Tiez maju rada aqulandy, ale v Moravii, kam sme chceli ist este nie je dokonceny novy detsky bazen.
Do Bupi chodime casto, pacila sa im aj Hoplandia v Stiavnnici, takze aj nieco na ten styl.
Aj na farmu do Stupavy, do Zoo aj Ekoparku Piestany chodime, to uz poznaju.
Mate nejake tipy?
Dakujem vsetkym 🙂
Odporúčam tu Viedeň Haus des Meeres
@qetka Futura, vedecke muzeum v Madarsku.
Alebo Aurelium, v Bratislave. Planetarium v Hlohovci.
Teraz vystava Cosmos. VIDA, brno.
@ikissedagirl pozeram aurelium, neodporucaju ho detom do 8 rokov. my mame este male deti, tieto atrakcie ich este chvilku pockaju 🙂
ja mam jeden tip, ale na leto - pri brne je https://www.permonium.cz/duhovy-svet/
vela zo spominanych veci je pre vacsie deti - ja mam 4,5r syna a myslim, ze by sa mu pacil haus des meeres (chystame sa) a boli sme v bruno v brne - je to celkom ok hernicka, ale cim dlhsie sme tam boli, tym vacsia spina tam bola :-/
boli sme aj vo VIDA, tam ho to bavilo len trocha, mal vtedy 4r.
este mozno ten familypark, kamoska bola s 5r a bol nadseny, ale neviem, ci je tam nieco aj pre 2r.
akvapark je aj v senci, ale ten asi autorka poznas 🙂
@qetka od 4 rokov uplne vpohode 🙂
Ale samozrejme, je to na vas 🙂
@deedol
ano, vo Familyparku su hned na zaciatku take atrakcie pre najmensie deti ......vlacik co chodi dookola a pod., potom tie rozpravkove motivy (Jezibaba a pod.).....a tam vzadu na Bauernhof su potom tie traktory, a vlakova stanica s vlacikom .....tam sa vacsinou cakalo v rade
najlepsie je prist do Familyparku, ked ma jedno z deti narodeniny, to ma v ten den vstup zadarmo ako aj deti do 3rokov a rodicia si zaplatia .....ale fakt je tam co pozerat
my sme tam prisli hned ked otvarali, o 10.00 a vydrzali sme tam az do vecera do 17.00-18.00, su tam aj restiky, nejake rezne, langose a tak 😂
a nejake veci na prezlecenie treba zobrat do ruksaku, lebo tie vodne atrakcie vedia byt zradne a riadne obliat 😅
Futura vo Madarsku, za mna super vylet, cestou sa mozte zastavit na dobry obed v sari Csarde. V Brne je Bruno park, ale tam sme este neboli, tak nemozem odporucit z vlastnej skusenosti.
skoda, ze v januari, inak by som odporucila Familypark v Rakusku, hodinka od Bratislavy ......ale otvaraju asi az niekedy v aprili, v den narodenin ma dieta vstup zadarmo
deti do 3rokov tiez zadarmo, inak cena listka cca 27-30eur na osobu a mozete sa vozit na atrakciach pokym vladzete😉
a nieco vo Viedni? Haus des Meeres alebo take nieco?
pripadne Brno a Hvezdaren? alebo Vida centrum? hrad Spilberk? v Brne su tiez nejake detske centra, ale tie nemame pochodene, ale vo hvezdarni sme boli na jednom premietani filmu, bolo to velmi pekneee, detom sa pacilo😉