Antolská - skúsenosti s doktorkou pri pôrode

10. nov 2020

Ahojte, prosím ak ste niektorá rodili pri doktorke na antolskej , alebo ju mali zazmluvnenú mohli by ste mi napísať svoje pozitívne aj negatívne skúsenosti? Chcela by som si zazmluvnit niekoho empatickeho, milého kto ma pri pôrode podporí, nie bude na mňa kričať a ignorovať moje požiadavky (táto metóda na mňa absolútne nefunguje :D) ďakujem za každú odpoveď 🙂

denden77
10. nov 2020

mna odrodila porodna asistentka a teda bola fantasticka 🙏 Dr. ma prisla viac menej len zasit a uprimne.. ani netusim ako sa volala 😁

titla
10. nov 2020

Rodila som na Antolskej v juni 2019. Mala som zazmluvneneho lekara, ale porod sa mi spustil v 38 tt, ked bol na dovolenke, cize akoby som ani nemala. Od kedy sa mi spustila voda, az po kym sa syn narodil to trvalo 43 hodin, na samotnej porodnej sale som bola 6 hodin. Mala som komplikovany porod v priebehu ktoreho sa pri mne vystriedali 3 doktorky, ani na jednu nemozem povedat nic zle. Vsetky 3 boli mile a empaticke, rovnako aj porodna asistentka. Mena bohuzial neviem, i keby sa mi predstavili, cez tie bolesti som mnoho nevnimala.
Zle skusenosti som mala len s niektorymi sestrickami na oddeleni po porode.

shallimar
10. nov 2020

Ja som rodila na antolskej v 2016 a teraz v januári, všetci boli veľmi milí, ochotní, empatickí a pokojní. Nemala som nikoho zazmluvneneho. Všetci sa mi vždy predstavili, ale nepamätám si ani jedno meno, takže v tomto ti nepomôžem. Ale za celú dobu som tam stretla jednu sestričku, ktorá si proste len robila svoju robotu, ale nebola nepríjemná. Fakt všetci boli super, nemôžem povedať zlé slovo na nič a na nikoho

lienka.7
10. nov 2020

Podla toho, ake mas poziadavky 😁 (realne, nerealne)... ja som mala jedinu, aby bola mala v poriadku 👌😊🤗
Ak chces, napis mi ss, mozeme vymenit "skusenosti". Rodila som teraz v aprili...