Ahojte
Išla som sa objednať ( bola som tam poslaná) do dverí číslo 1 na pásy no sestrička má rovno poslala preč s rečami že oni tam nebudú robiť pásy a že mi to spravia na porodnickom a odišla. Keďže som v nemocničnej časti nikdy nebola rada by som sa spýtala o radu kde sa objednať a prípadne ak nie je na to číslo než chodiť niekam.
Vopred ďakujem !🙌
pridajte sa do skupinky
https://www.modrykonik.sk/group/2293/
tak treba ist podla teda jej pokynov na 3.poschodie - tam je porodnica alebo pasy zvykli robit aj na 5.poschodi, tam je rizikove
ved zazvonte na porodnici, tom 3.poschodi a uvidite, co vam povedia.....ak budu mat plno, poslu vas inde
@nikolani vieš čo priznám sa po 4 hodinách čakania vyhladovania som sa otočila na päte a išla domov si ľahnúť 🤦🏼♀️😃 pondelok mám zavolať doobeda a objednať sa na pásy a kebyže nie tam mi ich spravia keď budem priamo v pôrodnici. Len som bola prekvapená že to nie je zauzivane v každej ambulancií.
@effy777 porodnica je na 3.poschodi. Treba zazvonit a povedať ze dr ta poslal na pasy a ze na 1.poschosi ich nerobia. (uz minuly rok posielali z 1 na porodnicu 3 posch. ). Pripadne skus si najst cislo na ich webe ak si chces overit.