Angličtina pre šesťročnú v Bratislave

eba7
7. júl 2022

Ahojte, poradte prosim kurz anglictiny pre 6 rocne dieta v Bratislave. Sme z Petrzalky, takze idealne tam, ale moze byt aj Stare mesto, Ruzinov..len nie nieco prilis od ruky ako Dubravka, Raca a pod. Hladam nieco nad ramec klasickej skolskej anglictiny, kam by mohla od septembra chodit dlhodobo, aspon 2x do tyzdna a hlavne, aby to bolo kvalitne a zmysluplne. Idealne mensie skupinky, komunikacia len v anglictine. Samozrejme nacakam zazraky, ale aby tie peniaze aj za to stali a dcera sa ucila realne v jazyku komunikovat a nie len biflila slovicka. Mate prosim niekto pozitivnu osobnu skusenost s nejakym takym kurzom? Pripadne aj s moznostou obcasnych individualnych hodin popri kurze.
Dakujem!

cosmic_origin
7. júl 2022

@eba7 A Google nič nenašiel?

eba7
autor
7. júl 2022

@cosmic_origin samozrejme, ze google nasiel milion jazykovych skol a kurzov v bratislave. Preto je moja otazka o osobnej skusenosti s niektorymi z nich. Dakujem inak za zmysluplny komentar 👍

terezka2233
11. aug 2022

@eba7 dobry den, ja som ucitelka na ZS. Kludne Vasu dcerku budem ucit. Avsak individualne. Ak by bolo viac deti, nemam s tym problem.

polo123456
Odpoveď bola odstránená
Zobraz