Anglická škôlka v Bratislave

stojkamarcel1
27. nov 2020

máte niekto osobnú skúsenosť s anglickou škôlkou v Bratislave? Záleží mi na jazykovom rozvoji od mlada, aby bol čím skôr bilingválny a prípadne sa skoro začal učiť aj ďalší jazyk, kým detský mozog "nasáva" informácie najviac.
Nechceme iba 1-2 dni krúžku angličtiny, ale reálnu komunikáciu. Ideálne Petržalka s dobrou stravou. Kidsparadise vyzerá ok, ale majú tam práve iba 2 dní angličtiny a v Petržalke dovážajú stravu zo školy a príde mi to taký typ ako "za mládí" vianočka a kakavko, čo nie je ideálne z môjho pohľadu.

Ďakujem za každú radu 🙏☺️

pribinak
27. nov 2020

@stojkamarcel1 v Dúbravke máš origos anglické skolky, ale nachystaj si aj peňaženku. Pozri si British international school, majú aj kindergarden. Tak sa len spikuje

babulina
27. nov 2020

@stojkamarcel1 brilliant star je na vavilovovej

uhnakova
27. nov 2020

v Petrzalke je anglicka skolka na Nobelovom namesti, su v budove ZS a stravu jedia v skolskej jedalni. Chodi tam par deticiek z mojho okolia, rodicia su spokojni. Ale urcite si obehni viac skolok a uvidis, ako sa ti budu pozdavat ucitelky.

kiklecina
3. dec 2020

Skuste pozriet Little Sunshine, je to anglicka skolka rodinneho typu v Petrzalke. https://littlesunshine.sk/

luciat18
5. dec 2020

@stojkamarcel1 Hľadaj škôlky,ktore navštevuju deti cudzincov,aby aj komunikácia medzi deťmi prebiehala v aj. Tam majú aj native učiteľov. Jedine tak sa naučí aj niečo viac, ako len vymenovať farby,zvieratká a napocitat do 100. Inak vsetky anglické škôlky síce sľubujú celodennú komunikáciu v angličtine,ale tie skolkarske učiteľky ju neovládajú a samotné deti sa celý čas rozprávajú po slovensky.

annaq123
1. feb 2023

Vedel by mi niekto odporučiť dobrú anglickú škôlku?

sisarus
12. apr 2023

Ak vám ide o skutočnú kvalitu a anglicky hovoriacich lektorov, skúste si pozrieť https://www.espania.sk/ - ale treba rátať aj s vyššími cenami, samozrejme, ale kto si to môže dovoliť, určite sa oplatí - napr. riešia aj zdravú stravu, celkové ponímanie rozvoja detí po všetkých stránkach - hra, pohyb, jazyky, vedomosti.

myskkaa
20. dec 2023

@kiklecina prosim,mate pria.u skusenost z little sunshine? Dakujem

myskkaa
20. dec 2023

@kiklecina prosim mate priamu skusenost z little sunshine? Dakujem