Anestéziológ v Bratislave a okolí

22. máj 2024

Ahojte robím si predoperačné vyšetrenia a mám si urobiť aj anestéziologicke vyšetrenie .Volala som do troch nemocníc a tam mi povedali že to robia iba svojim pacientom, ktorých budú operovať..ale mňa budú operovať na druhom konci republiky a nemôžem to ísť teraz riešiť tam...neviete kde je nejaký a nesteziolog ktorý mi tie vyšetrenia urobí, normálne to zaplatím lebo už nemám nervy toto riešiť vďaka za rady p.s. návšteva doktora a top doktor nula bodov

mamina7070
22. máj 2024

mozno si to zle pochopila anesteziologicke vysetrenie si robi vzdy zariadenie kde sa bude zakrok realizovat vacsinou den pred nim
urobit si mas dat interne a odbery a stym prides potom na anesteziologicke

janickadr
22. máj 2024

Cez portal navstevalekara sa normalne za 6€da objednat v UNB Ruzinov na anesteziologicke vysetrenie online ..

mamina7070
22. máj 2024

@janickadr Ambulancia je určená pre pacientov pred operačným výkonom v UNB Ružinov s potrebou anestéziologického výkonu

autor
22. máj 2024

@janickadr áno to nemôžem lebo ma oni neoperuju

autor
22. máj 2024

Napísali mi že mám prísť do nemocnice s výsledkami interného a anesteziologickeho vyšetrenia ...

luccija
22. máj 2024

Urob si iba interné a anesteziologicke Ti spravia tam, kde ťa budú operovat

janickadr
22. máj 2024

Tak potom asi najblizsie Dunajska Streda. To nie je UNB, ale sukromna Penta a oni maju priamo na stranke napisane, ze vysetruju aj pacientov, ktori nejdu na operaciu k nim...

e1i
22. máj 2024

Ja som mala interne vysetrenie tyzden pred op a aro 2 dni pred (den pred nastupom) a v tej nemocnici kde ma operovali.