Ahojte robím si predoperačné vyšetrenia a mám si urobiť aj anestéziologicke vyšetrenie .Volala som do troch nemocníc a tam mi povedali že to robia iba svojim pacientom, ktorých budú operovať..ale mňa budú operovať na druhom konci republiky a nemôžem to ísť teraz riešiť tam...neviete kde je nejaký a nesteziolog ktorý mi tie vyšetrenia urobí, normálne to zaplatím lebo už nemám nervy toto riešiť vďaka za rady p.s. návšteva doktora a top doktor nula bodov
Cez portal navstevalekara sa normalne za 6€da objednat v UNB Ruzinov na anesteziologicke vysetrenie online ..
@janickadr Ambulancia je určená pre pacientov pred operačným výkonom v UNB Ružinov s potrebou anestéziologického výkonu
@janickadr áno to nemôžem lebo ma oni neoperuju
Napísali mi že mám prísť do nemocnice s výsledkami interného a anesteziologickeho vyšetrenia ...
Urob si iba interné a anesteziologicke Ti spravia tam, kde ťa budú operovat
Tak potom asi najblizsie Dunajska Streda. To nie je UNB, ale sukromna Penta a oni maju priamo na stranke napisane, ze vysetruju aj pacientov, ktori nejdu na operaciu k nim...
Ja som mala interne vysetrenie tyzden pred op a aro 2 dni pred (den pred nastupom) a v tej nemocnici kde ma operovali.
mozno si to zle pochopila anesteziologicke vysetrenie si robi vzdy zariadenie kde sa bude zakrok realizovat vacsinou den pred nim
urobit si mas dat interne a odbery a stym prides potom na anesteziologicke