Ahojte,
chcela by som sa obj. na aminocentezu v Bratislave, mam odporucanie od gynekologa len absolutne neviem kde sa mam obj.. Na internete je toho viac ale chcela by som pocut Vase skúsenosti, ktorou kliniku odporucate?
Ja som bola na Antolskej.
Baby a Železničná nemocnica? Poculi ste o nej ci je ok? Ja som tam bola pred 13 rokmi u Ondrejcaka ale uz bohuzial zomrel, tak ci to vobec funguje a kdo je tam dobry. A este otazka kolko ste cakali na vysledky? Mam 38 tak asi nebudem platit ale ci sa plati za nejake urychlene vysledky?
@pavla_z mne v Ružinove robili sono a odbery krvi deň vopred. Inak žiadne vyšetrenia.
@liloastitch Ahoj, mozes mi povedat ci vsetko bolo v poriadku? Bola si spokojna? Aj si platila za urychlene vysledky? To si bola v Univerzitnej Nemocnici na adrese Ruzinovska 4? Tam presne? Lebo som uz zmatena a nie som z BA tak o to viacej ☺️ dakujem
@parcelka ahoj, čo sa týka samotného zákroku prebehlo všetko ok, okrem amniocentézy robili rovno aj kordocentozu, na ktorú si v nemocnici v BB ešte netrúfli preto som volila Ružinov. Za zrýchlené výsledky som neplatila nič, sami si ich vyžiadali. Prístup lekárov bol pre mňa trochu taký "chladný" . Ale tak hovorili na rovinu čo má čaká. Neskôr som tam navštevovala aj rizikovú ambulanciu, ten prístup tiež odmeraný, ale zas pomôcť sa mi snažili aj nad rámec. Áno je to ružinovská 4.
@liloastitch a tu kordocentozu robia automaticky vsetkym? alebo si mala dodatocne odporucanie?
@parcelka nie, to sa automaticky nerobí. Ja som ju potrebovala.
@liloastitch aha, chapem. Dakujem pekne za odpoved 🤗
@liloastitch Ahoj, prosim ta, ked si tam zavolala tak najprv ta obj. na konzultáciu a az potom na zakrok? Alebo hned na zakrok a pred nim ta aj vysetrili? Tak chcem mat predstavu ci budem musiet chodit do BA 2 krak ☺️
@parcelka ja som sa na základe odporúčania objednala k docentovi Feriancovi, potrebovala som ísť konkrétne k nemu. Šla som na konzultáciu na rizikovú poradňu a v ten deň ma aj hospitalizovali aby na druhý deň mohli robiť odbery.
@parcelka ja som bola s výsledkami z krvi najprv na genetike kam ma objednal gynekológ, tam mi povedali že teda keď chcem amnio, nech si vyberiem či Ružinov alebo Antolská. Potom som odišla na Antolsku, tam ma posielali hore dole 🙈 ale teda si pamätám že som musela počkať kým mi spravia ultrazvuk (plná čakáreň žien) a potom mi dali termín, ak si dobre pamätám tak o týždeň, lebo sa mi zdá, že to robia len raz za týždeň. Ale toto sú info z pred 4 rokov (presne v auguste som bola v týchto dňoch 🙈)
@parcelka ja mám rovnakú skúsenosť ako písaná hore. Bola som v decembri 2019 na Antolskej. Dole v gynekologickej ambulancii mi dali termín na amnio a papier na sono. To som si hneď išla dať urobiť. A potom pár dní na to samotná amnio. Robili mi ju pár dní pred vianocami a pred štedrým dňom som mala už aj tu prvú časť výsledkov. Zvyšok som mala po novom roku. Takže na to že boli sviatky výsledky boli celkom rýchlo .
Ja som bola v ruzinove a maximalna spokojnost