Ahojte baby, v ktorych STATNYCH nemocniciach v BA sa vykonava amniocenteza? Vykonava sa aj na Antolskej? Ujo google mi nejako nepomohol. Dakujem
Ja som bola na Antolskej v 2018.
@katesocka Ahoj, ako to prebiehalo? P,amatas si aj ake riziko vyslo pri tripple testoch, lekara ktory to vykonaval? Dopadlo vsetko ok? Dakujem
Ružinov - bola som v 2020
Ruzinov 24.11.2020, si pamatam dodnes ten den
Ja som bola v ruzinove , ale na genetike sa ma pytali ci chcem antolsku alebo ruzinov a to bolo v januari cize urcite to tam robia
Ahoj, ano robia, bola som tam minuly rok sice na odbere choriovych klkov, ale dve zeny boli na amniocenteze.
Robila to pani doktorka Vaclavova.
@martina123s dakujem pekne za odpoved
Mne vyšlo riziko na razstep chrbtice 1:4 gynekológ nás poslal na genetiku kde doktorka riešila akurát to, že riziko na Patauov syndrom (nepamätám sa presne ktoré T to je) bolo okolo 400 a že to je vysoké a teda vystrašila mňa aj muža tak som teda išla na amnio. Nepamätám sa presne ako to celé bolo, ale teda išla som sa objednať, milión tehotných žien, spravili mi ultrazvuk a termín mi dali týždeň potom. To som tam prišla skoro ráno, spravili odber, ležali sme na izbe potom 3 ženy a okolo tuším jednej alebo druhej nás pustili domov. Ak si dobre pamätám, do 3 dní mi volali s výsledkami na základné trisomie, ostatné boli do mesiaca.
Kramare isto