Amniocentéza v Bratislave

14. jún 2022

Ahojte baby, v ktorych STATNYCH nemocniciach v BA sa vykonava amniocenteza? Vykonava sa aj na Antolskej? Ujo google mi nejako nepomohol. Dakujem

nwnw
14. jún 2022

Kramare isto

katesocka
14. jún 2022

Ja som bola na Antolskej v 2018.

autor
14. jún 2022

@katesocka Ahoj, ako to prebiehalo? P,amatas si aj ake riziko vyslo pri tripple testoch, lekara ktory to vykonaval? Dopadlo vsetko ok? Dakujem

bamboa
14. jún 2022

Ružinov - bola som v 2020

bashee
14. jún 2022

Ruzinov 24.11.2020, si pamatam dodnes ten den

minesasubu
15. jún 2022

Ja som bola v ruzinove , ale na genetike sa ma pytali ci chcem antolsku alebo ruzinov a to bolo v januari cize urcite to tam robia

martina123s
15. jún 2022

Ahoj, ano robia, bola som tam minuly rok sice na odbere choriovych klkov, ale dve zeny boli na amniocenteze.
Robila to pani doktorka Vaclavova.

autor
15. jún 2022

@martina123s dakujem pekne za odpoved

katesocka
15. jún 2022

Mne vyšlo riziko na razstep chrbtice 1:4 gynekológ nás poslal na genetiku kde doktorka riešila akurát to, že riziko na Patauov syndrom (nepamätám sa presne ktoré T to je) bolo okolo 400 a že to je vysoké a teda vystrašila mňa aj muža tak som teda išla na amnio. Nepamätám sa presne ako to celé bolo, ale teda išla som sa objednať, milión tehotných žien, spravili mi ultrazvuk a termín mi dali týždeň potom. To som tam prišla skoro ráno, spravili odber, ležali sme na izbe potom 3 ženy a okolo tuším jednej alebo druhej nás pustili domov. Ak si dobre pamätám, do 3 dní mi volali s výsledkami na základné trisomie, ostatné boli do mesiaca.