Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aké mate skúsenosti s ambulanciami v nemocnici bory.
Ideálne tie, kde sa dá dostať na základe výmenného lístka od obvodného lekára, resp. sa nerieši ďalej operacia.
@aniele vymenny listok na ortopediu mal tvoj manzel od obvodneho?..dakujem
@erikavesela Áno. V podstate tam volal na môj podnet, lebo má už roky s tým problém. A u nás je všetko preplnené, bežiaci pás v ambulancii (pred rokmi som chodila so svokrou, tak som nemala chuť ho tam posielať). Objednal sa a výmenný si pýtal od obvodnej následne. Obvoďáci neposielajú za konkrétnym lekárom. Ja som si reumatológa hľadala mesiac, nikto nebral nových pacientov. Nakoniec som dostala termín na 10. 2024! Tak som skusmo volala Bory.
Ortopéd pozrel, že má všetky výsledky v zdravotnom zázname staré, tak ho poslal na Rtg a hneď vyhodnotil.
ja som bola na vysetreniach na morfologickom ultrazvuku, anesteziologii a tiez na onkogynekologii…vrelo odporucam🫶🏻…uzasny pristup len sem tam dlhsie cakanie ale je to logicke vzhladom na vysoky pociet pacientov ale pristup velmi ustretovy a profesionalny…hlavne doc. Redecha ktory mi doslova zachranil zivot klobuk dole 🙏🏻 aj na dlhsie cakanie to stoji za to kwdze nemate pocit ze ste v nemocnici a to mam skutocne paranoidne stavy z nemocnicneho prostredia
@aniele dakujem a vies mi prosim napisat meno toho ortopeda?..dakujem
@erikavesela Teraz to manžel pozrel. MUDr. Richard Ambrus.
@aniele dakujem velmi pekne
Manžel bol začiatkom mesiaca na ortopédii, ja včera na reumatológii. Prvovyšetrenia. Obaja sme sa objednávali v novembri telefonicky (sme zo stredného Slovenska), mali sme výmenné lístky, ja z októbra. On ide na operáciu (v júni, TEP kolena), mňa vyspovedala, vyzliekla, dôkladne prehliadla, poslala na odbery (veeeľmi šikovná sestra), kontrola v marci. Obaja z toho máme dobrý pocit. Neviem, čo konkrétne ťa zaujíma.