Ambulancia všeobecného lekára pre dospelých - MUDr. Estera Mikušová

nevesta100
5. apr 2024

Ahojte, prosim, chodite niekto ku vseobecnej lekarke MUDr Estera Mikušková v Poliklinike Tehelná? Ak ano, prosim,ake su Vase skusenosti? Aky je jej pristup,komunikcia, snaha vyliecit pacienta, odbornost... Dakujem za akekolvek info.

simsalabim
5. apr 2024

Je to velmi starostliva lekarka. Objednava na presny cas, komunikuje cez mail, predpise erecept, a ked je problem, aj sama zavola. Ale neda si nijako hovorit do liecby, vsetko robi podla pravidiel.

ivonaluk
5. apr 2024

@simsalabim úplne súhlasím, veľmi dobre ste to vystihla

lubkovaandrejka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
6. apr 2024

@lubkovaandrejka urobi to podla zakona, nijako inak. Ona fakt dodrziava predpisy. Ale ake su, poradit neviem, ja som u nej odjakziva, ona prebrala ambulanciu po mojej starej lekarke asi pred 15 rokmi, takze ziadnu kartu som neriesila. Ale mam pocit, ze najprv sa treba opytat, ci ta vezmu a oni kartu vyziadaju... neviem, ale urcite ta usmernia.

lubkovaandrejka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
6. apr 2024

@lubkovaandrejka styridsiatnicka podla mna. Velmi prijemna a korektna podla mna.

lubkovaandrejka
6. apr 2024

@simsalabim dakujem za uzitocne info, idem sa teda poinformovat 🙂

nevesta100
autor
7. apr 2024

@simsalabim @ivonaluk

Parada, dakujem pekne. A sestricka je aka?
Takze z toho, co pisete, zda sa, ze aj odborne je ok, aj z hladiska ludskeho pristupu (komunikacie), ano?

Moja aktualna lekarka nema vobec snahu liecit, posiela pacientov do lekarne, nech sa tam poradia, pri virusovych ochoreniach nasadzuje dokola ten isty liek (aj ked opakovane nezabera); o komunikacii ani nehovoriac - spolu so sestrickou zjavne nenavidia svoju robotu a pacientov, su otravene zo zivota... :(

nevesta100
autor
7. apr 2024

A ma prosim nejaky web, kde zverejni dovolenky/oznamy...?

simsalabim
7. apr 2024

@nevesta100 pravdupovediac, neviem. Naposledy, ked som pisala, mi dosiel odpovedny mail s info do kedy maju dovolenku a kto zastupuje.

nevesta100
autor
7. apr 2024

@simsalabim chapem. A sestricka je aka?
Takze z toho, co pisete, zda sa, ze aj odborne je ok, aj z hladiska ludskeho pristupu (komunikacie), ano?

simsalabim
8. apr 2024

@nevesta100 ja som spokojna, ci sadne kazdemu, neviem. Obe s doktorkou su sikovne a mile, mozno niekomu by sa zdalo, ze razne?, ale nic nezanedbaju a neflakaju sa a hlavne, nemas problem sa snimi skontaktovat.

lubkovaandrejka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sbear
14. okt 2024

@nevesta100 momentalne surne hladam vseobecnu lekarku v Bratislave, kedze moja aktualna je spoplatnena. Viete mi napisat, ta vasa stara otravena zo zivota, taka by mi sadla. Ked pisete, ze ludi posiela do lekarne, ja potrebujem hlavne priepustky do prace, ked som chora. MUDr. Estera Mikušová pise, ze berie novych pacientov, uz ste u nej? Ste spokojna? Dakujem.

nevesta100
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevesta100
autor
15. okt 2024

@sbear osobne ju neodporucam. mam z nej zmiesane pocity. na dverach mala v tom case uvedene, ze berie novych pacientov /dokonca aj na webe - aj teraz/. isla som tam osobne, lebo som sa nedovolala. sestricku som sa pytala, ci ma zoberu a ona, ze ano, ani sa ma nic ine nepytala. vravela, nech im napisem mail a oni mi daju termin /aj to bolo zvlastne, ze preco mi neda rovno termin osobne - nikto necakal v cakarni/. napisala som mail, ako kazali. ale nedali mi termin. zacal sa kolotoc vypytovania, ze kde byvam, kde je moj trvaly pobyt, u koho som bola a preco odchadzam /hlavne na dovod by nemali pravo sa pytat/. asi to vypisovanie trvalo tyzden-dva. potom mi napisali, ze beru hlavne od trnavskeho myta, lebo 100000 pacientov vysi vo vzduchu, lekari pozatvarali ambulancie a musia ich brat. a ja ze, ved ku nim patrim aj rajonom. /moja poznamka k tomu, ze je ich zakonna povinnost ma zobrat a necakat na "hypotetickych" pacientov, ci sa im ozvu ci nie/. na to mi dali termin. nakoniec som sa rozhodla ist inde /komu sa chce niekam tlacit, kde ho nechcu a to pre mna z neznamych dovodov/. premyslela som si to. dost ma znechutila ta komunikacia a pristup. co sa tyka odbornosti, vobec ju neviem posudit. vyssie su komentare, kde sa baby vyjadrili k tomu pozitivne. co sa tyka predpisovania liekov a priepustiek, podla toho, co baby vyssie pisu, nepredpokladam, ze by to bolo uplne samozrejme.

moju staru neodporucam v ziadnom pripade. ona nebude podla mna predpisovat priepustky len tak. je celkom razna. a domnievam sa, ze ju medicina a pacienti vobec nezaujimaju.

asi som moc nepomohla, no aspon som ti zareagovala 🙂

drzim palce!

sbear
15. okt 2024

@nevesta100 vdaka, tak ju nebudem teda skusat. MUDr. Estera Mikušová hovorila dobre, len to trosku prehnala. Moja vseobecna zatvorila ambulanciu 2024, lebo isla liecit alternativne mimo zdravotnictva. Ale pochybujem, ze mala 100000 pacientov. Poliklinika Mytna odporuca Polikliniku Tehelna, aby sme sa isli tam opytat.

nevesta100
autor
16. okt 2024

@sbear ona hovorila o viacerych lekaroch, takze tych 100000 pacientov patrilo viacerym, ktori zatvorili ambulanciu z okolia trnavskeho myta. Ja som uz neoverovala pravdivost tvrdenia. Prislo mi to cele absurdne, ako dovod - nezobrat ma a cakat na paciebtov, ktori mozno pridu ku nej , mozno nie...

axelka
29. okt 2024

@simsalabim Dobrý deň, prosím na aký mail píšete sestričke? Chcem sa objednať na vyšetrenie pani Mikušovej, mám u nej od tohto roku kartu, písala som sestričke pred mesiacom a aj pred týždňom a nič žiadna odpoveď, tel nedvíhajú, som už zúfalá 😔 Bolí ma ruka, vznikli mi hrčky a vôbec sa neviem dostať k nej na vyšetrenie.

simsalabim
29. okt 2024

@axelka poslala som ss.