Ambulancia endometriózy v nemocnici Bory

matybee
Včera o 15:45

Ahojte, najde sa prosim niekto, kto navstevuje ambulanciu endometriozy a myomatozy v nemocnici Bory? Rada by som poznala vase skusenosti, postrehy. Chcela by som sa objednat, nakolko moja endo sa stale zhorsuje a klasicky postup mojho gynekologa je tanec v kruhu (nekritizujem, iba konstatujem). Cysty sa aj tak opat objavia, rada by som teda vedela, ci Bory ponukaju aj nejake inovativnejsie riesenia (ak vobec nejake su). Dakujem za reakcie 🙂

martinkatinka
Včera o 18:28

A k doktorovi Bielikovi si nechodila? To je ten odbornik na endo v Banskej Bystrici.

matybee
autor
Včera o 20:16

@martinkatinka nechodila, mam 2 male deti a z BA je to kusok odruky...Hadam nie je jediny odbornik, ci ano? 😔

engel76
Včera o 21:42

@matybee neviem o tom, zeby boli inovativne riesenia. To by malo kolko zien radost, keby boli. Bud brat hormony alebo odstranit cysty, pokial su väcsie. Vsak skus Bory, treba tam vsak vymenny listok od svojho odborneho lekara.

matybee
autor
Dnes o 06:31

@engel76 ok, jasne, endo mam uz peknych par rokov a nerobim si ziadne velke nadeje. V com je potom x-krat spominany Dr. Bielik z Bystrice taka kapacita ohladom endometriozy? To sa len zamyslam.. 😉

engel76
Dnes o 11:12

@matybee to neviem, ja som u neho nebola. Bola som u Dr. Slezaka kedysi davno.