All you cat eat - Avion Wok and sushi

tara42
11. okt 2021

Dobry vecer, neviete v akom rezime je teraz aktualne tato restauracia? (hore pri eskalatoroch). Mozu tam ist aj netestovani, neockovani?
Dakujem.

petamich
11. okt 2021

vsetky restauracie su minimalne v rezime OTP inak by mohli mat iba terasy do 10 osob s x stenami otvorenymi - a kedze toto je interier tak je na 99% OTP

tara42
autor
11. okt 2021

@petamich dakujem.

nikca_123
11. okt 2021

@petamich to bude asi len teoria, my sme sa vratili z 2 tyzdnovej dovolenky po SVK, boli sme v kupeloch, wellness, penzionoch, asi v 10 restauraciach - hlava na hlava v interiery a nepytali si od nas nic . Vsade. Vsade pocuvame o OTP, ale my sme za cely cas nenarazili na jedinu kontrolu ;)

janai1
11. okt 2021

@tara42 OTP ale samozrejme, že nekontrolujú

amel
11. okt 2021

@tara42 V Avione sa to berie prísne,áno,OTP.Nezaockovany sa tam nenaje

amel
11. okt 2021

@janai1 no v Chodím tam často a veru kontrolujú...

janai1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
11. okt 2021

@amel okej pozerám, že ich ľudia picuju v recenziách, tak beriem späť, ja som vychytala asi ten začiatok, tak teraz už kontrolujú

amel
11. okt 2021

@janai1 jo...natvrdo tam stojí baba a kontroluje....

petamich
11. okt 2021

@nikca_123 ja som bola cez vikend na Donovaloch a pytali si vsade - na recepcii hotela, v restike a lanovka len zaockovani 🙂 rovnako ako napr. som bola v BA Starbuckse a tiez tam pytala pri pokladni doklad, ked si chcela sediet tam, v opacnom pripade take away, takze ste zrejme mali "stastie" alebo ako to nazvat

nikca_123
11. okt 2021

@petamich to je zaujimave teda. My chodime stale niekam a nikde nic 🙂

petamich
11. okt 2021

@nikca_123 v BA to celkom prisne kontroluju asi to kontroly nemaju daleko 😂 a na tych Donovaloch som to az tak striktne necakala ale teda bolo...aj ked asi v dvoch restikach sa len spytali, vidiet nechceli - kazdy asi po svojom, hoc na dverach maju vsetci OTP