Alergológ v Bratislave

sellycka13
24. aug 2021

Dobrý večer, prosím viete odporučiť alergologa, ktorý je ochotný napísať na úradné účely diagnózu. Nakoľko mám delakto intoleranciu, potravinové intolerancie, celiakiu a môj alergolog mi to nechcel potvrdiť na úradné účely povedal, že dnes má de lacto intoleranciu každý. Môže byť aj súkromník. Ide o to, že si chcem požiadať o príspevok na diétne stravovanie. Ďakujem Vám vopred veľmi pekne za odporúčanie.

klip0
24. aug 2021

@sellycka13 to čo je za alergologa? Tak nech ti on kupuje stravu. To či ti to schvália či nie, nieje jeho vec. Napíše to podľa mňa každý. Ja chodim k MUDr kozlovska v devínskej, nič také som síce nepotrebovala ale nechápem ako môže mať niekto problém to vypísať keď raz máš takú diagnózu.
Inak na celiakiu ti také potvrdenie určite môže vydať aj gastroenterológ

krkavcia_mater
25. aug 2021

@sellycka13 Prosím vás ja mám laktózovú intoleranciu aj histamínovú. Viem, že pri histamínovej nie je nárok na príspevok dietného stravivania ako je to pri laktózovej intolerancii? ďakujem

sellycka13
autor
25. aug 2021

@krkavcia_mater možno áno skúste nech Vám doktorka napíše diagnózu a upsvar odd kompenzácii to posúdi,ono to inak nie je veľa no vždy lepšie ako nič