Dobrý večer, prosím viete odporučiť alergologa, ktorý je ochotný napísať na úradné účely diagnózu. Nakoľko mám delakto intoleranciu, potravinové intolerancie, celiakiu a môj alergolog mi to nechcel potvrdiť na úradné účely povedal, že dnes má de lacto intoleranciu každý. Môže byť aj súkromník. Ide o to, že si chcem požiadať o príspevok na diétne stravovanie. Ďakujem Vám vopred veľmi pekne za odporúčanie.
@sellycka13 Prosím vás ja mám laktózovú intoleranciu aj histamínovú. Viem, že pri histamínovej nie je nárok na príspevok dietného stravivania ako je to pri laktózovej intolerancii? ďakujem
@krkavcia_mater možno áno skúste nech Vám doktorka napíše diagnózu a upsvar odd kompenzácii to posúdi,ono to inak nie je veľa no vždy lepšie ako nič
@sellycka13 to čo je za alergologa? Tak nech ti on kupuje stravu. To či ti to schvália či nie, nieje jeho vec. Napíše to podľa mňa každý. Ja chodim k MUDr kozlovska v devínskej, nič také som síce nepotrebovala ale nechápem ako môže mať niekto problém to vypísať keď raz máš takú diagnózu.
Inak na celiakiu ti také potvrdenie určite môže vydať aj gastroenterológ