Sme tu na výlete, sme ubytovaní cez booking, prenajímateľ mi neodpisuje. Neviem kde sa dozviem, či toto konkrétne miesto je spoplatnené alebo nie. Kto by mi vedel poradiť? Plánujem tu parkovať do nedele večera. Absolútne netuším na koho sa obrátiť.. ďakujem.
@ernesternst hopin mi tvrdí, že je to spoplatnené nonstop 1.5€ za hodinu... Ale kdesi na stránke som našla že je to cez pracovný deň 8-24 2€ hodinu a cez víkend 1€/hod... Ale hopin to tak nevidí... Takže proste hocijaké miesto pri bytovke je platené..
Tu si vies pozriet, ci dana ulica spada do PAAS plateneho parkovania. Ak spada do sekcie platneho PAAS, tak je to akekolvek miesto pred bytovkou, pri ceste v danej lokalite.
@muchotrafka298 ďakujem. Hneď vedľa sú ulice, kde mi hopin tvrdí, že je to mimo parkovacej zóny, to znamená, že tam to môžem nechať kdekoľvek na vyznačenom mieste a všetko ok?
Ja sa ospravedlňujem ak sú to hlúpe otázky ale naozaj sme z malého mesta kde platené miesta sú nakreslené modrou čiarou, zvyšok je ok bezplatný 😂😂 takže v Bratislave som ozaj ako gadžo
Je to spoplatnene nonstop
Sem hneď na právo som chodila ku kadernicke, a je to spoplatnené...
Bola som dve hodiny a vždy som musela platili cez appku(to mi vždy kadernicka riešila) takze v tomto nepodarim...
Pokial zaparkujes tam, kde nie je zonove parkovanie /kludne ako pises na vedlajsej ulici/ tak je to OK, jasne ze nie na ZTP alebo vyhradenom mieste, ale barsjakom pred bytovkou. Tu je nestastne hlavne to, ze to nema zatial nejaku koncepciu v zmysle, ze ktora ulica tam patri a ktora nie. Napr. cast Vajnorskej tam patri a vedlajsia uz nie.
Vobec nie si ako gadzo v Bratislave, lebo konkretne v tejto oblasti je to parkovanie spravene dost neprehladne, ze keby tam boli vsetky ulice alebo ziadna, tak nemas problem. Vela ludi co ziju roky v BA ma s tymto problem a zaplatit cez appku a neviem ake hluposti k tomu.
@muchotrafka298 okolo ulice patria tiez do zony, tak neviem aku ulicu myslela.
Autorka napis nazov ulice kde si chcela parkovat alebo si pozri tu mapku co som hore dala. Ta je platna
Hopin je pomerne spolahlivy na spoplatbene ulice. Ak zaparkujete na ulici mimo, tak je to free
@brezza no ved to ani ja neviem, lebo tam je bezplatne az za cestou a to neni zrovna vedla.
@brezza cez booking Kukucinova 32 myslím.. a manžel plánuje zaparkovať na Račianskej niekde ako ukazujem nižšie.. že je to medzi bytovkami a je tam kopec značiek z iných okresov takže asi to není len rezidentské pre miestnych..
Potom som našla parkovisko Saba kde je to 8€ na deň.. čo je akože už priateľnejšie ale keď mám pravdu povedať tých 36€ na deň čo mi ukázal hopin bol pre mňa neskutočný kultúrny šok
Na tej Racianskej uz moze stat, len bud si prejdete kus peso alebo pojdete krizom cez tu staru zelezbicnu trat na ktoru sa pozerate z ubytka
Na tom druhom obrazku, kde mate vyznacene to P, tam su dve mensie parkoviska a su nespoplatnene. Pocas dna tam byva miesto, vecer plne.
Hej je to blbe s tym parkovanim tu. A to si predstav, ze by si chodila sem do prace autom a platila to kazdy den. Staci, ze nebyvas v zone. Na druhej strane konecne maju domaci kde zaparkovat.
@brezza hej prejdeme pešo to je bez problémov.. hrozné v týchto väčších mestách no... A zvlášť to že máš byt ale nemáš záruku že bude kde zaparkovať...
@ava11 tak dúfam že sa mu niečo podarí nájsť..
Ženy, ďakujem za rady.. polopate ste mi to pekne vysvetlili 🙂
Ta Racianska nie je uplne vedlajsia ulica, je to odtial par minut peso. Cize ak zaparkujete tam, tak v pohode.
@muchotrafka298 ale na mape to vyzerá že je to proste ulica vedľa Kukučínovej 😁😁😁 tak som ju nazvala vedľajšia. Tam sme to nechali, ale povedala som, že si každý deň pobytu spravíme výlet k autu, či tam stále je 😂😂😂
Napriklad Google mapy vobec neukazuju momentalnu zastavanost medzi Kukucinovou a Racianskou. Je tam stara zeleznicna trat, cez ktoru sa neda prejst na vsetkych miestach. Takze je mozne, ze to budete musiet obchadzat.
Posun sa na Halkovu ul-to je ta za svetelnou krizovatkou, tam sa zatial parkuje zadarmo a mas to peso asi tri minuty
Nebojte sa, auto tam bude ok 🙂 je tam vela mimo ba znaciek, takze pokial tam nestojite uplne na hulvata, nikto vam nic neposkodi 🙂
Tato lokalita sa plati nonstop. Kvoli stadionom v okoli.
Je tam zavedena paas, a plati sa pokial viem, aj cez vikendy. Najjednoduxhsie je pre mna pouzivat aplikaciu hopin, ma tam aj sekciu na platbu parkovneho