Ahojte, po niekolkych rokoch som prisla v Bratislave o lekarku (dala vypoved) a nemocnica nam oznamila, ze jej pacientov nik neprebera a mame si hladat lekara. Tak som dnes hladala a podla obvodu spadam do siete "praktickaambulancia. sk". Recenzie teda nic moc, ale zavolala som tam pretoze tam spadam a ponukli mi lekarku, pričom som však zistila, že nie je atestovaná. Chcela by som seniornejšieho lekara, čo mal aspon 5 rokov prax - no žiaľ odpoveď na zmenu lekára (majú aj iných) bola, že neprijímajú. Volala som aj na kontakty, kde boli aspon na 60% pozitívne referencie ale všade tá istá odpoveď. Neviete niekoho poradiť kto pacientov prijíma? Nové Mesto, Staré Mesto, Ružinov? Mám pocit, že sa situácia za tie roky riadne zmenila...
Presne aj ja som volal už obvolal 5 stále že plno nesom spokojný
Mám podobný problém a celkom by ma zaujmalo, ako/aké kritériá sú na dobrého lekára?
(Minulú lekárku som si vybrala porovnávaním čakania pred dverami môjho bývalého lekára a jej (susednej) ambulancie. A išlo o zrejme výkon sestricky, dobre to riadila. Ale aj pani doktorka bla výborná, rázna, akurátna, láskavá a výkonná. Sú to ale kritériá ?)
@cheeta nejde mi o cakanie, ale urcite by som velmi citlivo vnimala to, ak sa lekar sprava povysenecky, zosmiesnuje problemy pacienta alebo sa priam o ne nezaujima. A takychto recenzii som zial nasla hrozne vela. To je arogantna setricka - s tym uz clovek musi asi pocitat. Ja som ani este milu setru nestretla, zial.
@cheeta a keď som našla super hodnotenie neprijímali pacientov alebo len napríklad z konkrétnej časti/ ulice
Drzim palce mne sa postastilo ale uz davnejsie, isla som presne podla hodnoteni a teda moja doktorka je stelesneny anjel 🙏
A to poznáš na prvý raz? Mám (budúceho?) rajónneho lekára, 3 susedy sa o ňom nevyjadrili pozitívne, žiaľ, aj Google vyhrabal dačo...a ambulanciu vedie sestra, dosť problematickým spôsobom.
Na druhej strane je tu ambulancia praktika, ktorá prijíma pacientov. Náhodne som dvakrát išla okolo a dvakrát tam lekárka nebola...no sestrička je v tomto prípade príjemná.
Moja terajšia lekárka je už v dôchodku, aj keď robí...sama nevie dokedy, narovinu povedala.
Vela stastia, Mission: Impossible