Ahojte, prosím Vás pekne ako sa býva v súčasnosti v Pentagone je to tam bezpečné? Ďakujem
Nie nie je to tam okej 🙂 nic sa tam za tie roky nezmenilo, bojime sa tade ist aj na bicykli a neviem si predstavit tam byvat
@prievidza12 je tam zriadená mala stanica mestskej polície, takze je tam menej feťákov, ale nedá sa povedať že by zmizli.
Stihli sa, je ich menej vidieť.
Cely Pentagon obývajú sociálne prípady, až na zopár jednotlivcov čo nepredali byt či ho nevedia prenajať
Všade sú plostice a šváby
Proste ak chceš kúpiť byt tak je to zlý nápad
Je to tam hnus. Stale su tam fetaci. Mozno zopar vchodov si obyvatelia prerobili, ale stale su casti kde su fetaci. Zalezi aj v ktoru dennu/nocnu hodinu tam ides. A teda ak nahodou zvazujes kupu bytu a realitak ti hovori, ze to tam je mega super, tak ani nahodou. Spolu s Kopcanmi je to najhnusnejsia stvrt v Bratislave. A aj to ze jeden vchod je slusny nestaci, chces ist aj von a asi nechces rano s dietatom v kociku pozerat ako si tam niekto picha heroin (true story). Osobne by som tam nebyvala ani keby mi za to platili.
@prievidza12 nie, nie je to tam bezpecne. To, ze je tam stanica policie je jedna vec, zlozenie obyvatelstva vec druha. Normalny clovek sa boji ist okolo aj za bieleho dna po chodniku. Nieto este vecer alebo tam byvat. Preto su tie byty tak lacne na pomery BA.
Pentagón vyzerá zvonka dobre...nie sú vidieť fetaci, ale díleri sú tam stále...musia dobre platiť niejakemu prokurátorovi, alebo sudcovi, keď ich policajti odtiaľ nevedia dostať...šupnú ich do basy a za chvíľu sú vonku ...
ale zvonka to vyzerá už k svetu...žiadne "španielske schody" a grupy stanujucich fetakov na tráve pred Pentagonom...minimálne už dva roky je to takto... bohužiaľ povesť je povesť...toto sa nezmení, len ak by celý komplex kúpil nejaký developer a všetkých by odtiaľ vykopol😊😎
@prievidza12 je to stále zle stále tam bývajú sociálne prípady a, keď idem okolo aj pod stromami fetaci atď...striekačky
Pred pár rokmi boli inzeráty že sa tam predávajú byty po 20 000€, to je skoro zadarmo 😂 neviem aký je cenník teraz
@prievidza12 chodím vedľa do školy a keby nám známi nepovedal, že tam je pentagon ani nvm..zo začiatku. Počas roka, ale začali vyliezať vonku všelijaké individuá a poviem ti, som rada, keď odtiaľ o 18tej vypadnem.
@prievidza12 ja bývam v Nitre, teda na dedine pri Nitre, preto som bola troska zhrozená. Nie som zvyknutá.
Ja som tam spala pred par rokmi u kamoša v tej "slušnejsej" časti a vsetci boli pozaliezani, skor ti cigáni čo tam bývajú robili bordel a vrieskali. Ale to aj teraz keď som chodievala okolo tak aj pri Bille boli kadejaké socky, rozlezeni sú všade.
@prievidza12 tak je otazka, ci chces byvat vo stvrti kde je vysoka koncentracia sociek v dome, pred domom a rovnako aj v okoli. Ano, najdu sa vsade, ale tam je ich proste ovela viac. A nie len socialne pripady, ale aj fetaci. A prave ti by boli pre mna showstopper. Ked si mozes vybrat kde byvat, tak z mojho pohladu nie je rozumne ist byvat do stvrti, ktora je vychyrena tym, ze tam byvaju socialne pripady a fetaci. Ano, najdu sa vsade, ale ked si vyberam byvanie, tak idem tam, kde je najnizsia pravdepodobnost, ze tam taki ludia budu a nie tam kde viem na 100% ze tam su a teda zdaleka nie jeden. Ale to som ja, mozno si nastavena inak a ine veci su pre teba dolezite.
Som kusok od pentagonu a mam dojem ze je to v pohode. Uz nevidiet tie sfetovane socky. Skor ine natury a nevychovancov vidiet. Detto vela spoluobcanov ale zatial som nejaky problem nemala. Stretnem ich na ulici, v obchode a to mam na haku. Priamo v pentagone zostal uz len 1 vchod kde je to zle.. byty tam uz drazeju. Len bude dlho trvat kym pentagon zmeni povest
@prievidza12 tak velmi rada by som ti povedala ktory presne ale to netusim 😏
To je vtip? Jasne, ze to tam nie je bezpecne. Ak teda nepovazujes za bezpecne zliezajuce sa fetky a dilerov okolo domuu.