Ahojte, chcela by som sa spytat ako sa vam byva s detmi na starych gruntoch/v cubicone/okoli.
Chceme sa tam prestahovat s 2 malymi detmi, vcelku sa nam pacilo ze je blizko zoo a botanicka/vodarenska zahrada a obchody v pesej dostupnosti teoreticky aj skolky a skoly. Len ma trosku trapi ze neviem ako vyzera okolie a ci je vhodne na život s malymi detmi, pocula som zatial iba o problémoch s autobusmi kvoli internatom.
Su tam aj ine problemy v spojitosti s internatmi alebo s dialnicou? Su tam niekde ihriska kde by sa dalo ist peso? Nepohybuju sa v okoli zvlastni ludia? Minulu ponuku sme si presne kvoli tomu rozmysleli, vsetko bolo skvele len po veceroch by som sa bala chodit sama s detmi domov.
Vopred dakujem krasne za reakcie, velmi mi pomozete.
@bora0123 mne sa tam paci, ale byvat by som tam nechcela.Ihriska su urcite medzi tymi novostavbami, ale zase mas tam detsky kutik, Billu, Dm.Kde je skolka a skola?Pride mi to tak, ze odtial vsade len autom ci busom..jedna dlha ulica cintorin vela studentov...zalezi aky mate zivotny styl.Chodte sa tam pozriet 100 ludi 100 nazorov.Autobus dost plny ci do mesta ci spat
@bora0123 ako autobusy sú najmenší problém... My sme chceli bývať v tých bytovkách ktoré sú spojené s cubiconom ale nezadarilo sa 😅
No ale každopádne pokial si pamätám tam neboli žiadne ihriská, sú to v podstate len internáty a cintorín 🤷♀️ je to blízko do parku nad intrakmi a je tam kľud, že ani v noci sa nemusíš báť ísť von
ahoj, ja som bývala 5 rokov v Mlynskej doline.. kolega mal zase mamu v bytovkách dole pri ZOO, to bolo relatívne OK.. ale čím bližšie k internátom, tým horšie.. úprimne ti poviem, že by som tam nechcela bývať za nič na svete.. ja si pamätám strašný hluk, veľa ľudí, prepchaté autobusy, do autobusov 31 a 39 sa ráno ledva narveš (ak vôbec), utorky-stredy internátne párty do rána, hluk, bordel.. najhorší boli zahraniční študenti.. Billa preplnená študentmi každý podvečer, lebo pred pár rokmi to boli jediné potraviny v okolí, neviem, ako to je teraz.. určite sa to za posledné dva-tri roky trochu zlepšilo, lebo bol Covid, ale vo všeobecnosti by som tam nebývala.. večer by som sa nebála vyjsť, ale musíš počítať s tým, že je tam internátne mestečko s tisíckami mladých študentov a navyše počas roka tam bývajú rôzne akcie.. pre mňa to nie je prototyp rodinného bývania
Ahoj ja bývam so synom na manželákoch už 5 rokov a nemenila by som, za ihriskami chodíme, alebo sa vyhrá v skate parku, v noci tak jedine diviakov sa treba báť, lebo často prídu z lesa, do škôlky chodí do karlovky, busy zvykli byť plné, ale od kedy je corona, tak sú už prázdnejšie, okrem Billy je tam malé terno, diaľnica ráno trošku tlačenica, ale za lanfranconi sa to rozpúšťa, kľudne sa pýtaj ak chceš niečo vedieť ešte, keďže tam bývam
.
@bora0123 aké problémy s autobusmi kvôli internátom? Veď hneď dole máš zastávku ZOO a odtiaľ sa dostaneš snáď všade do BA