Ahojte, prosim viete mi poradit ake su ceny prenajmov 1i bytov v Ruzinove? Nie je to novostavba, ale zato dostupnost super na vsetky smery MHD alebo napeso/bicyklom a aj dobra vybevavenost. Rozmyslam prenajat moj 1i byt s balkonom a oddelenou kuchynou, nema parkovacie miesto, je ciastocne prerobeny a zariadeny novym nabytkom. Na portaloch mi naslo skor novostavby a tam su ceny vysoke, realitku do toho montovat nechcem. Tak ak ma niekto cerstvu skusenost prosim poradte. Prenajimat asi zacnem od r.2025. Dakujem
550 eur je taka adekvátna suma pre obe strany. Skus sa pridať do skupín na FB ohľadom prenájmu a bývania v BA. Je ich cca takých 5-6 veľkých, nebudeš mať problém nájsť. Pomôže ti to získať obraz, na čo ľudia píšu, keď sa zverejní inzerát, teda predstavu o cenách. Momentálne je fakt vysoký dopyt, čiže problém prenajať nebudeš mať.
Ja platím za 1 izbový byt pri Strkovci 450€
V Dubravke prenajimame 1,5 byt za vyse 620 a zaujemcov mame vela. Pozri na portaloch ako sa pohybuju aktualne ceny. Dolezity je aj stav bytu a vybavenie.Nezabudaj, ze prenajom je aj vela starosti. Nezabudni riesit aj depozit a ohlasit to danovemu uradu.
a komu je naj prenajat byt? Babe? Chalanovi? Paru? A co cudzinci? Ak mate skusenosti . Dakujem
kolegyna zhanala byt. 550 ruzinov teraz v juli
od 500€ vyššie je bežná cena za 1izb v tejto lokalite