Aké služby pre deti vám chýbajú?

hanicka1995
20. júl 2023

Ahojte,
rada by som sa spýtala, čo Vám za služby pre deti chýba v Bratislave ?
Pracujem pre firmu ktorá sa zaoberá starostlivosťou o deti, rozbiehame rôzne projekty a rada by som sa spýtala, čo by ste uvítali ?
- miesta na cvičenie, rodinné centrá, vzdelávacie centrum, priestor na detské oslavy, priestor na individuálne cvičenie, rozvoj detí vo všetkých oblastiach ?
- čo je pre Vás pri návšteve niečoho takéhoto dôležité ? ( prístup, čistota, čoho si ešte všímate ? )

Ďakujem,
budem veľmi vďačná za každú jednu odpoveď 🙂

minesasubu
20. júl 2023

ahoj tak me presne chýba centrum kde si môžeš prísť zacvičiť a postrážia ti dieťa , hlavne take male do 1 roka
takisto by bolo fajn aby boli všetky centra Bezbariérové a miesto na odloženie si kočíka ( nakolko nie vzdy to tak je ) , kutik na kojenie a prebalovanie

marianarem
20. júl 2023

@hanicka1995 Tak mozno nejake vonkajsie ihrisko, ktore by bolo ale nejako aspon ciastocne chranene proti dazdu a slnku. Teraz v lete na vacsine iihrisk v nasom okoli neskutocne pecie, tie podklady, co sa pouzivaju na ihriskach, to este umocnuju.

minesasubu
20. júl 2023

@minesasubu A ešte ma napadlo žiadne centrum neposkytuje vyuku znakovej reči pre batoľatá Všade majú len online kurzy

olivia_c
20. júl 2023

@minesasubu myslis posunkovu rec alebo?

sasesoe
20. júl 2023

@hanicka1995 neviem uplne presne sa vyjadrit ohladom BA, ale riesila by som nieco inkluzivne, aby to bolo priatelske a bezpecne prostredie pre vsetky deticky s roznymi potrebami a bezbarierovy pristup nie len kvoli kocikom...

babulkomale
20. júl 2023

@hanicka1995 opatrovanie chorych deti ( kasel,sopel) ktore nemozu byt v skolke, ale ani nie su smrtelne chore. Casto sa tu radi opatrovatelka namiesto OČR, ale realne skoro nikto taky neexistuje.

minesasubu
20. júl 2023

@olivia_c myslim ze aj tak sa to da nazvat 🙂

zuzike123
22. júl 2023

Odľahčovaciu službu pre ŤZP deti.

lilke
23. júl 2023

@olivia_c
@minesasubu
Predpokladám, že myslíte obe baby sign. Určite nie klasickú posunkovu pre nepočujúcich.

silviaa
23. júl 2023

@hanicka1995 Mne uplne chybaju aktivity pre tinedzerov. Ked organizuje metska cast program, vsetko je pre male deti.

nikol789
24. júl 2023

Súhlasím s
@babulkomale
@minesasubu