Aké máte skúsenosti so súkromnými škôlkami v Ružinove?

mima_mima00
5. jan 2024

Ahojte, veľmi by som uvítala, keby sa niekto podelil o skúsenosti so súkromnými skolkami v BA, ideálne v Ružinove ale môže byt aj niekde poblíž. Ma niekto skúsenosť so súkromnou škôlkou Vesely úľ Na Stalicovej2 ? Pripadne z tých drahších Offlandia, ms Talentovo alebo možno nejakú o ktorej neviem ?
Hľadám hlavne malý kolektív, syn je introvertnejsi, citlivý, potreboval by aby sa mu niekto venoval rešpektujúcim individuálnym prístupom. Dôležitá podmienka je bohužiaľ otváranie o 7:00, ideálne by bolo aj skôr, keďže nám práca začína o 7:00 ale to som vzdala. Som zúfalá. Max 7:15, z tohto dôvodu veľa super montessori škôlok vypadáva. Ak nič, tak asi skúsim štátnu škôlku na Banšelovej, viem že majú menej deti, ale keďže nie som z BA a nikoho tu moc nepoznám, neviem o osobných skúsenostiach.
Ďakujem veľmi pekne vážim si vaše odpovede, veľmi by mi to pomohlo 🙏🏼😌

petamich
5. jan 2024

nas maly zacal prave chodit do Kids Paradise na Martincekovej, otvaraju 6:30, odvtedy je mozne dieta doniest a vyzdvihnut najneskor 17:30, mali sme na nich vyborne referencie a teda este byvame v tej bytovke, priznam sa, ze to bol jeden z motivatorov 🙂 len teda nemaju podla mna az taky maly kolektiv, da sa tam ale ist na prehliadku, takze by vam pripadne odpovedali na akekolvek otazky a ci aspon ciastocne dokazu naplnit vase ocakavania

stanzi
5. jan 2024

@mima_mima00 Skus pozriet Happy Time na Sumavskej. Osobnu skusenost sice nemam, dceru sme nakoniec dali do skolky v Starom meste, ale v Happy time sme boli na obhliadke a vyzeralo to tam fajn, a pozeram na Googli ze su od 7-mej. Len teda nemaju vlastne ihrisko, co pre mna osobne bola nevyhoda. Boli sme na obhliadke aj vo vyssie spominanom Kids Paradise, ale podla mna to nie je spravna volba pre dieta, ake opisujes (moja dcera je tiez tichy introvert, a nemala som tam z toho pocit, ze je to pre nu to prave). Skus sa inak pripadne opytat aj v skupine Bratislava, mozno dostanes viac odpovedi ako tu v diskusii 🙂

mima_mima00
autor
5. jan 2024

@petamich ďakujem pekne za info, myslím že sme aj v rovnakej skupine junovky alebo julovky 21 🙂 vyzera to veľmi fajn, aj ta otváracia doba aj cenník aj všetko, len nie som si istá, či pre mojho syna. Uňho je podľa mna ten maly kolektív fakt dôležitý, keď je v relatívne “kludnom” prostredí kde sa buď hra sám alebo s dospelým, je úplne v pohode a dokonca mna posiela preč. Akonáhle tam veľa deti kričí, je ich tam veľa, hluk, tak plače a už tam nechce ísť. To hodnotím aj z krúžkov, napr babybalance mu vôbec nevyhovoval. Ale plávanie s 5 deťmi 👍🏽 ale mat škôlku pod bytovku znie ako sen 😄

mima_mima00
autor
5. jan 2024

@stanzi ďakujem pekne idem pozrieť 🙂 to je pravda, že človek sa aj trochu boji, keď nemajú vlastne ihrisko. Skúsim aj v tej skupine Bratislava 🙂

petamich
5. jan 2024

@mima_mima00 uplne chapem 🙂 najlepsie si poznas svoje dieta a vies co potrebuje, nas maly je jeden z tych extrovertnejsich a ukricanejsich, cize toto som vlastne neriesila a v tom Kids Paradise maju viac deti a viac tried, takze to nebude to co hladas, to je fakt (aspon mam ten pocit)

ale hej cas od-do maju super a ano my aj to, ze v papuciach ho mozeme ist zaniest 🙂

jajamalka
6. jan 2024

@mima_mima00 kúsok od Stálicovej sú aj Malí šampióni na Jadrovej. Skolka je otvorená od 7:00.

zuzkagg
6. jan 2024

@mima_mima00 ja by som osobne do Happy time dieťa nedala ani keby to posledná možnosť. Bývame v okoli, takze deti zo škôlky stretávame vonku často a prístup učiteliek čo som zažila viackrát bol katastrofálny, podľa mna citlivejšie povahy deti si z toho môžu odniesť traumu na cely život.

mima_mima00
autor
6. jan 2024

Ďakujem vám za názory 🙂 určite pozriem aj Malých šampiónov. Náhodou o škôlke Veselý ul neviete niečo ?
@zuzkagg @jajamalka

stanzi
6. jan 2024

@zuzkagg Napises prosim viac? Kolegyna tiez uvazuje o Happy time pre syna, tak nech jej poviem…

zuzkagg
6. jan 2024

@stanzi napíšem do správy

aliziana
6. jan 2024

@mima_mima00 na Trnávke Šidielko? Viac info asi na FB ako na web stránke, skús. Myslím, že sú od 7.00

nikoleta177
25. feb 2024

Zvažovali ste škôlku Talentovo na Mierovej?

skakalove
26. mar 2024

@stanzi Ak ste spokojni, mozes prosim odporucit, pre aku skolku ste sa rozhodli?

barborakarin
26. mar 2024

Dobrý den,prosim tiez uvažujem o skolke Veselý úľ,mate niekto skusenosti? Dakujem

uika
5. apr 2024

@mima_mima00 neodporúčam škôlku happy time

nikinicole
18. jún 2024

Neodporúčam MS Talentovo. Dcérka tam chodila pol roka a učiteľky robia veľké rozdiely medzi deťmi tzv. "influencerov". Aktivity sú minimálne, väčšinou "voľná hra". nehovoriac o tom, že pri každom zakašľaní nám volali, že si máme pre dcérku prísť. Porcie pre deti strašne malé dcérka bola stále hladná. Filozofia tejto škôlky je, aby si učiteľky mohli kávičkovať a deti sa hrali "voľnou hrou"

basovic
3. sep 2024

Zdravim nedá mi napisat aj svoju skusenost neinfluencerskej mamy. Ja som so skolkou zasa naopak velmi spokojna. Mam tam starsie dieta a teraz som dala aj mladsie do jaslickovej triedy. Praveze pristup pani uciteliek skvely, velmi empaticky a komunikujuci. Ako rodicovi mi vzdy dali informacie k tomu ako sa dietatko v skolke malo ( kazdy den dokonca chodi aj report a stvrtrocne posielaju obsiahlu spravu o rozvoji dietatka) a nikdy som nepocitovala, ze by sa k mojmu dietatu spravali inak alebo horsie. Aktivit tam praveze maju dost ( vyucba jazykov, gymnastika, rytmicky kruzok, dost vela vyletov a vseljakych besied a vystupeni). Jedine jaslickari maju jeden kruzok - anglictinu ( logicky, ale ved tie deticky su este velmi malicke na to, aby mali zahlteny program) inak ostatne triedy si mozu vyberat z vyssie uvedenych. Chodime tam uz treti rok a pit kavu som tam ja osobne nikoho nevidela. Co sa tyka vychovno-vzdelavacieho procesu ten maju velmi dobre urobeny a moja starsia odtial vzdy prichadza s novymi znalostami. Jedlo maju
z Dobreho bruska - ale je to ako v kazdej skolke bud chuti alebo nechuti v dany den - mna tesi, ze dokazu ponuknut aj jedlo, ktore ja doma asi nikdy varit nebudem a napodiv detom chuti. Co sa negativ tyka tak to urcite bude cena, ktora je vyssia ( ale podla mna primerana) a nie uplne dobre je tam zvladnuta administrativa. Ak by ste mali konkretne otazky kludne zodpoviem a napiste mi 🙂