Aké máte skúsenosti s MUSDr. Natašou Kóňovou?

47katka47
13. jún 2024

Dobrý deň,
Rada by som sa opýtala, aké máte skúsenosti za posledné roky s touto pani doktorkou?
Pretože chodím do Medifem už viac ako 10 rokov, prestriedala sa pri mne pani doktorka Kováčová,Ferakova, teraz posledné roky pani doktorka Konova, Doteraz som bola s Medifemom spokojná až na poslednú skúsenosť a to pre mňa v najdôležitejšom období – tehotenstva.

Po najdôležitejšom veľkom morfologickom ultrazvuku, kde mi bolo povedané že je všetko v poriadku som skončila o 2 dni v noci na pohotovosti s krvácaním. Zistili mi skrátený krčok a polyp na krčku maternice. Pán doktor ktorý ma prijimal na hospitalizáciu povedal, že sme si mohli ušetriť zoznamovanie o pol 3 ráno a pani doktorka si to mala všimnúť hneď Na veľkom Sone a Nemuseli sme mať takéto stresy… Skončila som nakoniec 5 dní hospitalizovaná na rizikovom a ďalšie 3,5 mesiaca som musela ležať.

V tomto momente som bola odhodlaná že hneď po porode vymenim pani doktorku.
Ale dostala som zápal prsníka a keďže som ešte stále bola u nich zapísaná tak som jej zavolala a boli veľmi ochotni a hneď v deň zavolania ma zobrala a naordinovala mi antibiotiká.
Plánujeme s manželom druhé bábätko, aj som sa bola u nej informovať, že odkedy môžem brať tabletky na udržanie plodu a bolo mi povedané že až od 16. týždna, Pričom niektoré iné ženy majú predpísané tabletky omnoho skôr u iných pánov doktorov…. Takže zvažujem zmenu, len by som rada vedela, či ma ešte niekto takúto zlú skúsenosť alebo to bola len veľmi zla náhoda..?

basulaak
13. jún 2024

@47katka47 fuuu, je to moja doktorka, chodim do medifemu tiez dlho. Sledovala ma aj cele tehotenstvo a skusenost mam len dobru. Ja ju mam velmi rada, za mna je super. Ma moju plnu doveru. Mrzi ma tvoja skusenost.

47katka47
autor
18. jún 2024

Dalsi dovod od nej odist, zial, ludskost ktora chyba mnohym doktorom ale jej nie a ochota na vsetky otazky odpovedat zial nestacia… treba aj vyssiu odbornost, nie len co sa dennodenne riesi …

https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/od-ktoreho-tyzdna-je-mozne-nasadit-lieky-na-udrzanie-plodu/#comment-87797597

bebaba
16. aug 2024

@47katka47 ja som spokojna, tiez som tam cca 10rokov. Rozumiem, ze si asi nahnevana, ze si skoncila v nemocnici, ale nik nie je neomylny, tym nechcem povedat, ze je ok, ze to u teba prehliadla. Mne vadi Ferakova, ta uz mala byt davno v dochodku.

47katka47
autor
17. aug 2024

@bebaba ano, nik nie je neomylny ( zial) , ale byt 36 hodin hore v strese v nemocke co sa bude diat, 3,5 mesiaca lezat a na prijime mi povedali, ze to mala dokina vidiet na velkom sone ….

Dokonca po konzultacii a planovanom druhom mi povedala, ze nasadi preventivne lieky na udrzanie plodu az v 16. TT ( co je brutaaaal neskoro ked si precitate ine komentare/ skusenosti)

Inak ako pisem, mila , ludska - na 1kontrolu rocne ( ak je vsetko ok, lebo bohvie ci by si vsimla ozaj daco ak by tam bolo po tejto skusenosti) , zapaly prsnikov, antb a pod je ok aj za ten rocny poplatok

47katka47
autor
17. aug 2024

@bebaba Ferakovu som zazila, je aka je ale hned mi nasla maly polyp a poslala na haydukovu na ambulatny zakrok….

Mojej tete zachranila maternicu- je to kapacita, zial ma svoj vek,nalady….. uz je urcite unavena zo vsetkeho, zevraj robi na kramaroch… neobhajujem ju, urco mi je sympatickejsia dr Konova
Ale na nejake konzultacie na par hod by bola mozno ok

bebaba
17. aug 2024

@47katka47 no a ja mam zase s nou opacnu skusenost, nepresne merala plod, nevidela hematom, nenasadila ziadne lieky.

47katka47
autor
17. aug 2024

@bebaba ach jaj, a clovek sa spolieha a veri…