Aké je ubytovanie na internáte VM Mlyny?

1andrea111
8. júl 2021

Zdravim, bol niekto ubytovaný na VM mlyny BA skúsenosti, ktoré izby su tam najlepšie, resp. Aká iná alternatíva VŠ ubytovania, nejaký drahší internát v BA s viac súkromia.dakujem

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elementissa
8. júl 2021

@1andrea111 počúvaj, čo keby si sa pýtala v skupinách na FB venovaných študentom?? Modrý koník je mamičkovské fórum halooo. Ale odpoviem ti- bývala som na mlynoch. Ubytko na grc, ale bola som študentka a bolo mi to viac menej jedno vtedy. Sprchy plesnivé, skrine sa rozpadali, útočili na nás agresívne holuby na balkóne a každé dva mesiace nám chodila dezinsekcia, lebo roztoče a ploštice v posteliach. Na bunke 10 ľudí. Hovorím o Sturaku, nezrekonstruovanej časti. V tej zrekonštruovanej to bolo kus lepšie, Atriaky čisté vojenské baraky. Manželaky pohoda. Tí, čo vychytali novozrekonstruovane, tak mali nádherné nové apartmány. Takže ak chceš pekný intrak, tak nové manželaky. Tie sú drahšie, viac od ruky, kľud a súkromie.
Veľa študentov sa snažilo z Mlynice dostať do Horského Parku, ale ten je primárne pre EUBU a zvyšok ako sa naplní (tak to bolo pred pár rokmi). Na Druzbe byť nechceš. A inak nemáš veľmi výber. Ak chceš pekné bývanie a aj súkromie, tak privát. Dá sa zohnať shareovany byt a je to neporovnateľne lepšie ako intrak. Čo sa týka súkromia, čistoty, pokoja atď. Ak si strašne Hardy part, tak aj tak budeš väčšinu akademického roka naliata v liehu a bude ti jedno, kde budeš spať. Kľudne aj v Uniku na tej ogrcanej zemi :D má svoje čaro žiť na intraku, ale ak chceš popri výške viac pracovať a menej žúrovať, nebyť obklopená večne nasatymi spolubývajúcimi a mať kľud na štúdium aj život, viac súkromia, menej zúril, viac dospelého a zodpovedného života, tak podnájom je ideálne riešenie. Ja som bola na intraku iba pol roka, išla som do civilizovaného prostredia