Agel Clinik Bratislava

26. jan 2024

Dobry den.prosim vas podstupil niekto operacny zakrok na tej klinike?napriklad pruh?chcela by som vediet ako sa pohybuju ceny ohladom operacii.dakujem

vikusjk
26. jan 2024

Ahoj, nepodstupila som tam ziaden zakrok, ale chodim na rehabky. K cenam si vies zavolat na recepciu a opytat sa, menili cennik myslim od 1.12.2023, takze ti povedia aktualne ceny, ak ich nemaju na webstranke

autor
26. jan 2024

@vikusjk dakujem..odpisali sa mi po 2dnoch.takze uz viem aj cenu zakroku.strasna palka 🙈

vikusjk
26. jan 2024

mamka bola v Ageli, ale v Kosiciach - Saci na vymenu kolena v lete min.rok a platila nejakych 320 € aj to za nieco, co nie je povinne, ja uz neviem, ci vyber lekara, ci nejaku izbu, kde boli len dve. Potom este ju previezli na rehabku, ale to uz mimo Agelu a tam tiez nieco okolo stovky za 10 dni doplacala

vikusjk
26. jan 2024

asi je to iny typ operacie a ceny mozno v KE ine, ale len pre predstavu alebo porovnanie uvadzam

autor
26. jan 2024

@vikusjk mne odpisali cena operacie pruhu 1300e 🙈 ..otras toto nase zdravotnictvo...termin na december nam dali.a manzel kazdy den v bolestiach..tak zhaname cez poistovnu a nejaky skorsi termin

zuzike123
27. jan 2024

Skuste chirurgicku amb u Milosrdnych, otcovi tam operovali pruh pred par rokmi, cakal mozno 1-2 mesiace ale urcite nie rok a aj starostlivost v nemocke bola vyborna.

autor
28. jan 2024

@zuzike123 vidite toto ma nenapadlo?dakujem vam 🙂