Dobry den.prosim vas podstupil niekto operacny zakrok na tej klinike?napriklad pruh?chcela by som vediet ako sa pohybuju ceny ohladom operacii.dakujem
@vikusjk dakujem..odpisali sa mi po 2dnoch.takze uz viem aj cenu zakroku.strasna palka 🙈
mamka bola v Ageli, ale v Kosiciach - Saci na vymenu kolena v lete min.rok a platila nejakych 320 € aj to za nieco, co nie je povinne, ja uz neviem, ci vyber lekara, ci nejaku izbu, kde boli len dve. Potom este ju previezli na rehabku, ale to uz mimo Agelu a tam tiez nieco okolo stovky za 10 dni doplacala
asi je to iny typ operacie a ceny mozno v KE ine, ale len pre predstavu alebo porovnanie uvadzam
@vikusjk mne odpisali cena operacie pruhu 1300e 🙈 ..otras toto nase zdravotnictvo...termin na december nam dali.a manzel kazdy den v bolestiach..tak zhaname cez poistovnu a nejaky skorsi termin
Skuste chirurgicku amb u Milosrdnych, otcovi tam operovali pruh pred par rokmi, cakal mozno 1-2 mesiace ale urcite nie rok a aj starostlivost v nemocke bola vyborna.
@zuzike123 vidite toto ma nenapadlo?dakujem vam 🙂
Ahoj, nepodstupila som tam ziaden zakrok, ale chodim na rehabky. K cenam si vies zavolat na recepciu a opytat sa, menili cennik myslim od 1.12.2023, takze ti povedia aktualne ceny, ak ich nemaju na webstranke