Ahojte mam iný ktorých deti chodia na 8r gymnázium. Robím si prieskum týchto škôl v rámci BA, Šamorín, DS.. Ako ste so školami spokojne? Ako vaše deti? Ak by ste mali možnosť sa rozhodnúť znova išli by ste na rovnakú školu? Ak ano/nie prečo? Ďakujem moc
@kikulienkadd aké jazyky ma na skole? Dcéra má angl a nemčinu na hovorovej úrovni španielčinu začína tento rok... Bolo by super ak by mohla naviazať na to co už vie nie začínať niekde odznova... Rešpektujúci prístup je super tiež hľadám čosi také ale zasa školu s pravidlami. Niekde mam totiž icit že si zamienaju rešpekt s anarchiou 🫣
@autorka Nie,rešpektujúci prístup na škole nie je anarchia,to by som určite nechválila. Jazyk má AJ+NJ. Neviem,či si mohol zvoliť niečo iné, to si už nepamätám.
Moja chodí na F.G. Lorcu, je to španielske gymnázium a dcéra by si ho vybrala znova . Jazyky majú španielčinu , angličtinu a nemčinu . Spokojná bola celých isme rokov . Mladšia dcéra ide teraz na prijímačky a chce ísť buď na Gamču alebo Tomášikovu .
Ahoj,syn je na Bilikovej. Nie je to top gymnázium v Bratislave, ale je tam spokojný a my s ním. Absolútne odlišný prístup ako na 2.stupni ZŠ (rešpektujúci prístup). Vlastne je to to,čo sme pre neho hľadali a aj on má v pohode školské zázemie ako chcel. V cudzích jazykoch urobil veľký progres.