4D ultrazvuk

elizabeth56
30. dec 2024

Dobry deň,
Prosím Vás poraďte mi najlepší 4d ultrazvuk resp niekoho kto robí taketo utz pripadne aj skor ako v 24(? - tusim tak sa robia uz si to nepamatam) tt ? Najlepšie z Ba ale v podstate je mi jedno kde...
a dalšia otázka aké mate skusenosti s mudr feriancom v jeho sukromnej ambulancii... nechcem k nemu prejst pretoze asi aj tak nakoniec unho skoncim na rizikovej v ruzinove len by som chcela kebyze mi pozrie ten plodik ze ako sa mu to zdá - neni to blbe? Ja som uz unho bola tento rok, bohuzial moje 1. Malo vrodene vyvojove vady ale geneticky bolo ok a teda bohuzial som o to prisla - 2. CS a teraz som tehotna zase po dvoch mesiacoch od druheho cisarskeho cize ma caka treti ale je to pre mna dolezite a neviem nikoho ineho v BA co sa tyka gynekologie nepoznam okrem neho a psenkovej a cela tato situacia je dost blba ale myslim ze on by to pochopil... neviem uz na koho sa obratit lebo nechcem skoncit s 3. Zbytocnym cisarskym a momentalne je to dost uz akutne nakolko koncim 1. Trimester. Prosim neodsudzujte ma...