Ahoj ženy.
Dcéra chodí do súkromnej skôlky, v Bratislave. Prvé dieťa z triedy čo oslávilo 4. narodeniny malo oslavu v Adventice, v Eurovei. Bolo to krásne. Ďalšie dieťa čo bude mat narodeniny je to moje. Predstava urobiť jej podobnú oslavu je krasna, v Adventice, v Jumpfune alebo v Buppi, no je to aj veľa penazi. Byt máme malý, oslavu doma žial nemožem robiť, ajked velmi by sa mi páčilo, nezmesti sa tam tolko ludi. Prosim poradte, hlavne maminy čo máte rôzne podobné oslavy za sebou, ci ste organizovali alebo ako ako host. Kde by sa dala urobit podobne dobra a pekna oslava kde by sa deti vysantili a zaroven by to bolo financne prijatelnejsie. Lokalita Stare mesto / Ruzinov prip blizke okolie. Pacilo by sa mi aj niekde vonku ale zial sa narodila v zime :/ Dakujem!
A to aj také sa robí, že oslava pre deti zo škôlky? Neviem, no u nás dcéra na 4-té narodky doniesla do škôlky nejaké sladkosti deťom a pani učiteľkám, oni jej za to zablahoželali a zaspievali a hotovo, oslava vybavená...viem, chcela si čítať nápady na miesto, len ma prekvapujú takéto oslavy pre spoluškôlkarov...
takže ideš vyhodiť zbytočne niekoľko 100 eur za nič ak nato nemáš nerob oslavu.
nerobím oslavu pre 4 ročného ( čo? 🙈) keď nato nemám.
Moje mali oslavu až keď chodili do školy. Ono záleží koľko detí chceš pozvať. Ale u nás v Senci sa dá prenajať len priestor herne v súkromnej škôlke napríklad. Možno by sa dal aj u vás.
Oslavili v skolke a pomimo iba s vybranymi detmi, ja som dcere oslavu nerobila v tom veku, prvu mala ako skolacka a aj to u nas doma pre 5 dievcat. Neviem poradit ake su moznosti v BA, ale jedna spoluziacka si pozicala priestor normalne od nejakeho centra pre deti a maminy, to bol priestor v ramci skoly, cez vikend tam aj tak nik nebyval. A dalsia mala prenajatu chatu.. len to uz boli skolacky. Taketo male deti, ved to je.. no.. nejaky detsky kutik , mensia herna?
Ahoj, mám podobnú skúsenosť, tak azda poradím 😉
Obe deti chodili do súkromných MŠ v Bratislave a áno, obe pravidelne dostávali takéto pozvania, mladšia je už v 5r na ZŠ a stále takto chodí, je obľúbená a sú dobré kamarátky v škole (za čo som veľmi vďačná).
V škôlke tieto oslavy nikto neriešil, povedala by som že tieto externé oslavy mala možno tretina detí v triede. Čiže o takejto oslave sme sa dozvedeli len keď prišla pozvánka - inak mali deti v jednej škôlke oslavu s prinesenou tortou/sladkosťami, deti to pekne oslávili spoločne a v druhej škôlke sa torty nemohli nosiť a oslavovalo sa ovocnými misami (škôlka zabezpečila, nič vlastné prinesené), takisto dieťa si sfuklo spoločne s kamošmi sviečku a oslávilo sa 😉 maximálne sa sladkosť pri odchode rodičovi odovzdala a každý už dal/nedal dieťaťu ako uznal za vhodné.
Moje deti chceli oslavu počas škôlky raz takto v centre, mali sme v Buppi. Pozvali si svoje BFF zo škôlky.
Inak ozaj nemusíš cítiť žiadny tlak na drahú oslavu.
@lujza016 myslis, ze pride tak vela hosti?