Zháňam pre svoju 16,5 ročnú dcéru kamarátku na zvyšok prázdnin...Je to asi neobvyklé, no jednoducho nemá kamarátku. Ide do druhého ročníka na SŚ v PO. Spolužiačky a kamarátky z internátu sú z iných miest kraja. Na túto školu chodí len ona z BJ do ročníka. V dedine kde bývame má rovesníkov viac-menej len chlapcov...v dedine kamarátku nemá. Zo základnej školy, tiež nie, boli v triede len šesť dievčatá a neudržiavajú dalej vzťahy. Ide mi o normálne slušné dievča, ktoré je podobne na tom, má vzťah k hudbe a spevu, no nemusí...
Vela stastia zelam. Ja mam pocit ze dnes je to s kamaratkami zlozitejsie nez kedysi. Sama to vidim na dcere v ich triede. Ja v jej veku sme boli partia bab a uz chodili same spolu von a tak. Oni sa nevedia dohodnut na nicom. teraz najst kamosku co nesklame je fakt narocne..
@h2 ale nemusi to byt o tomto ze zozenie mama..ona mozno len sprostredkuje kontakt.a co vies mozno niekde je mama s dcerou co tiez hladaju kamosku..netreba hned vsetko vzdat..
@svetlanka111 Veď preto som aj napísala, že im držím palce. A bolo to myslené tak, aby nebola sklamaná, keď to nevyjde. Lebo, priznajme si, šance sú dosť malé.
nemala by si ju hľadať ona sama? Určite je na sociálnych sieťach a v okolí bydliska, si myslím, že určite by niekoho našla. Ak vôbec má záujem si nejakú hľadať. Lebo v 16tich aby mi kamarátku hľadala mama. No neviem, neviem. To jej budeš aj prácu, aj frajera zháňať? 16 ročné dievča by malo byť schopné nájsť si kámošku, pokiaľ chce, a nie aby jej ju zháňala mama.
Podla ide nato zle hladam kamosku ci maminu ktora ma podobne staru dceru a tak ich zoznam . Moja tiez tak nasla kamosky nasla som si ja a nasla si aj ona cez zname a nebolo jej to take trapne lebo dosli ku mne a ona sa venovala tiez . Takto sa moze citit odveci ze jej hladas kamosku ale chapem ta keby chcela mladsiu ja mam 10 rocnu :D kamoska na byciklovanie do mesta a tak starsia by nebola na skodu :D
Prosím, odpuste si tie dvojzmyselné komentáre...výjde-výjde, ak nie, život ide dalej...Ja vo veku mojej dcéry, vyrástala som v meste, nie na malej dedine, som tiež mala toľko kamarátok, že som nevedela s ktorou skôr, boli sme banda, chlapci-dievčata bez rozdielu a v 16 r. sme brázdili dnešný Vinbark a celý deň strávili v prírode pri vode na mokrolužskej hati...a ten frajer by bol asi skôr, ako kamoška, ale má na to ešte čas.
@jazminn ide tu aj o to, že prečo to robíš za ňu? 16 ročná už je dosť veľká aby si takéto veci riešila sama. Prečo stále sedíte tým deckám za riťami? Neber to v zlom, ale keď chce 16 ročná baba kamarátku, aby si ju nehľadala sama? Keby mala 5 nepoveim, ale v 16tich? Pomaly dospelý človek.
@kvetinka75 chcela som to skúsiť...skutočnosť nie je až taká, že moja dcéra nemá okolo seba celkom nikoho...
@jazminn ja by som jej navrhla ísť na nejakú akciu, kde bude veľa mladých.. Čo ak by zavolala nejakú kamošku z intraku k sebe prespať a večer by išli napr. na vatru, ktorá sa koná v nejakej dedine.. Kedysi boli benátske noci, ale myslím, že tento rok sa nič také nekoná. Som od nej trošku staršia a najväčšia šanca niekoho spoznať prirodzenou cestou sú podľa môjho názoru práve také akcie.
@gladika34 hmmm co ja viem co sme boli mladi tak na akcii ano zoznamila som sa ale nikdy z toho nic voav mebolo,pokrcali sme tam a hotovo..
Ja ti velmi velmi drzim palce aby sa ti to podarilo!!viem co je to byt bez kamosiek..
@jazminn Držím Ti palce a nechcem Ti brať ilúzie, ale v 16-tich by som nechcela kamarátku, ktorú mi zoženie mama. ☹